Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Dan Müşteriye Dönüş Yapılmıyor

29 Kasım 2023 00:22

2017 model 5.20i G30 aracımda sıvı eksilme arızası ile karşılaştım ve servise teslim ettim. Manifold altında bulunan iki adet boru değiştirildikten sonra aracı teslim aldım. Beş gün kullanmamın ardından bu sefer motor aşırı ısınma arızası ile karşı karşıya kaldım ve tekrar servise başvurdum. Servis, kontroller sonucunda herhangi bir kaçak tespit edemediklerini ve aracın üç gün süreyle devirli kullanılması gerektiğini belirtti. Aracı kullanmaya devam ettim ve yaklaşık üç-dört gün sonra motor yeniden aşırı ısındı. Servise bilgi vererek aracı tekrar teslim ettim. Bu sefer radyatöre bağlanan bir boru ve radyatörün patladığı, ayrıca kapak kontrolü yapılması gerektiği söylendi. Kapak açıldığında üç bölümde çatlak olduğu tespit edildi ve kapak değişimi gerektiği ifade edildi. Sürücü olarak herhangi bir kusurum olmadığını düşünüyorum. Eğer zamanında doğru tespit yapılsaydı, bu sorunları yaşamayacağımı düşünüyorum. Aracım servis bakımlı ve Trabzon'daki yetkili serviste yaşadığım bu problemlerden dolayı tam olarak bir haftadır Borusan'a ulaşıp not bırakmama rağmen geri dönüş yapılmadı. Acaba hatayı BMW'yi tercih ederek mi yaptık? İlave olarak, servisten herhangi bir ikame araç teklifinde bile bulunulmadı. Aracım bir haftadır serviste işlem bekliyor. Umarım bu mecra aracılığıyla sesimizi duyarlar ve yaşanan aksaklığa bir çözüm bulurlar. Ahmet B*****, Trabzon, 5416****73

11 Aralık 2023 12:58

2017 model 5.20i G30 aracımla ilgili bildirmiş olduğumuz kronik olduğunu kullanıcı hatası olmayan bir arızanın aracın blogu çatlamasıyla sonuçlanmıştı 2 haftadır araç serviste BMW yetkililerinden dönüş yapılmasını bekliyoruz maalesef dönüş yapılacak denilmesine rağmen 2 haftadır bir yetkiliden dönüş yapılmamıştır BMW olan güveniniz şu an itibarıyla sıfırlanmıştır ve aracımı kendi imkanımla yaptırıp direk olarak satacağım ve her mecrada BMW almayın diye paylaşımlarıma devam edeceğim 2 haftada tek bir yetkiliden dahi dönüş alamadık ve size dönceğizden başka hiçbir cevapları yok BMW sayfası bizim için gönlümüzde bitmiştir

29 Kasım 2023 00:53 (Şikayetten 31 dakika sonra)

29 Kasım 2023 14:41

Merhabalar bu sabah tarafınızdan bir arama gerçekleşti ilgileneceklerini servis ile görüşeceklerini söylediler ve yetkili bir kişi sizinle iletişime geçecek dendi ancak ne servis ile ne de benimle çözüm odaklı bir paylaşım yapılmadı. Bugün öğrendiğim bir bilgi benzer bir durumla karşılaşan bir BMW kullanıcısı dönüş yapılmış zarar gören parçalar Borusan tarafından ücretsiz gönderilmiş servisse indirimli bir işçilik yazarak problem çözüme kavuşmuş bu güzel bir haberdi bizim de bu cevaba ihtiyacımız var ve aracımız 1 haftayı geçen bir süredir serviste bekliyor sizden olumlu bir dönüş beklemekteyim umarım BMW bizi yanıltmaz

01 Aralık 2023 10:47

Yaklaşık 10 gündür aracım serviste yatıyor ilgileneceğinizi servis ile ya da benimle iletişime geçeceğinizi söylediniz boş bir telefon dışında hiçbir ilerleme kaydedemedik bu kadar mı BMW markası aracına müşterisine sahip çıkabiliyor nasıl bu kadar sorumsuz olabiliyorsunuz hiçbir ilerleme yok şu an yapmam gereken sanırım tüm mecralara video çekip BMW ile ilgili yaşadığım bu kötü süreci paylaşmaktan başka bir ihtimal bırakmadınız bana aracım ile ilgili hiçbir geri dönüş yapılmadı

05 Aralık 2023 11:31

Sabırla bir dönüş yapmanızı bekliyorum 15 gün oldu araç serviste yatıyor acilen bir dönüş yapmanızı bekliyorum bu kadar BMW müşterinizi dikkate almamanız kabul edilebilir değil lütfen bir yetkili bana ya da servise dönüş sağlarsa bu mağduriyet giderilirse memnun olacağız

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Arıza Giderilmeyen Araç Ve İkame Araç Sağlanmaması Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Burak
26 Mayıs 2025 13:19

BMW 320i Su Pompası Arızasında Haksız Ücret Talebi

Doğukan
03 Temmuz 2025 19:19
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

BMW Yetkili Servisinde Kronik Diferansiyel Sorunu Çözümsüz Kaldı

Ömer
05 Mayıs 2025 13:13
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

BMW Borusan Oto Çayyolu

Çağrı