Tuğrul sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2024 14:48
Tuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Borusan Tarsus Mersin servis yetkilisi Emrah bey ve BMW şirketinin yetkililerinden ilgileri için teşekkür ederim”

Eylül 2024'te Borusan Tarsus bayisinden 320i aldım. Aracın iki ay içerisinde lastiklerin içindeki diskin ve disk kapağının paslandığını gördüm. Borusan yetkili serviste E**** Bey aracın fotoğraflarını çekti ve Almanya'ya gönderdi. Gelen cevap, garanti kapsamına girmediği ve bu şekilde aracı kullanmamız gerektiği ya da ücret karşılığında yeni disk kapağı değişimi yapılabileceği yönündeydi. Bu durum beni çok üzdü ve çok kırdı.

12 Aralık 2024 15:19 (Şikayetten 31 dakika sonra)

25 Aralık 2024 11:06

Değerli Tuğrul T., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

25 Aralık 2024 12:27

Ata sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Hakkım Hatalı Kayıt Nedeniyle İhlal Edildi, Mağdur Edildim

Ata
23 Eylül 2025 00:54
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Tarsus'ta Tekrarlayan Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

Serhat
03 Kasım 2025 20:35
Borusan Tarsus'ta Tekrarlayan Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet
borusan-tarsusta-tekrarlayan-ariza-ve-cozulmeyen-sorunlar-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
borusan-tarsusta-tekrarlayan-ariza-ve-cozulmeyen-sorunlar-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Ahmet sonuçtan çok memnun

Borusan Avcılar - İkame Araç Sorunu

Ahmet
13 Ağustos 2024 13:11
"Borusan Avcılar servis çalışanı Necat Bey çok yardımcı oldu. Destekleriyle süreç tersine döndü ve aracım planlanandan daha erken bana teslim edildi. Kendisine çok teşekkür ederim."
Kaan sonuçtan çok memnun

Kaan
24 Mayıs 2024 17:45
"Ağaçlı oto Emine hanıma verdiği ilgi ve destek için teşekkür ederim"

BMW Airbag Değişimi Ve Belge Talebi

Kenan