Fevzi sonuçtan çok memnun

BMW Su Eksiltme Sorunu.

03 Nisan 2023 22:20
Fevzi'nin Teşekkür Mesajı
“Erenler oto personellerine teşekkür ediyorum. Sorunum hızlı şekilde çözüldü. Garanti süresi bitmesine rağmen fiyatta güzel indirim uyguladılar. Tekrardan teşekkürler”

2015 model 1.18 aracı yaklaşık 2 ay önce aldım. 2 hafta önce soğutma sıvısı eksik ilave edin diye uyarı verdi suyunu tamamladım 1 hafta kadar sorun yoktu. Yine aynı sorun oluştu. Kapak deforme olmuş gibiydi. Onu da değiştirdi sanayi ustası. 3 gün sonra yine başladı aynı sorun. Yakıt alır gibi su ilave etmeye başladım. Kaputu açarken utanmaya başladım komşularım görecekler diye.
Yetkili servise de gitmeye korkuyorum sonuçta garantisi bitmiş bir araç ama kronik bir sorun gibi anlıyorum yazılanlardan. Tavsiye veya çözüm neyapabilirim.

03 Nisan 2023 22:34 (Şikayetten 13 dakika sonra)

07 Nisan 2023 22:40

Elber
Elber
Benzer Şikayeti Var

Fevzi Bey merhabalar. Geçmiş olsun dilerim. 118i aracım olduğundan sormak istiyorum motor tipi n13 müydü b38 mi. Son olarak aracınızın sorunu neymiş ve çözümünü paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Kasım sonuçtan hiç memnun değil

BMW 1 Serisinde Kronik Kapı Fitili Ve İç Mekan Gıcırtısı Sürüş Keyfini Bozuyor

Kasım