Süleyman sonuçtan çok memnun

24 Mart 2024 02:44
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunun çözümü noktasında şikayet iletilir iletilmez BMW nin dönüş yaparak yönlendirmesi güçlü marka imajına uygundu. Sonrasında benimle iletişime geçen BMW Sakarya Sandıkçı Otomotiv servis müdürü Mehmet bey'e ve servis danışmanı yetkili arkadaşlara çözüm ve müşteri odaklı yaklaşımları için teşekkür ederim.”

BMW 2017 Model 520i aracım var ve Acil sos uyarısı veriyor. Servisi aradığımda pili bittiği için yüksek maliyet ile değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Bir arabanın bakımı ile ufacık bir pil nasıl aynı para olabilir. Ülkemizde kullanılmayan bir özellik için neden bu denli para ödemek zorundayım. Km bilgisini göremiyorum. Sorunum çözülmesini rica ediyorum. BMW'ye yakışmadı. Ayrıca aldığımdan beri kronik sorun denilen devridaimi ve yağ kütüğünü 2 farklı zamanda yaptığı arızalardan dolayı değiştirdim ama şu pil olayı çok can sıkıcı sorunun çözümünü bekliyorum BMW

25 Mart 2024 00:26 (Şikayetten 21 saat sonra)

27 Mart 2024 15:45

BMW marka tarafından arandım genel bilgi alışverişi sağlandı ama çözüm anlamında beklemedeyiz umarım sadece burda ilgilenildi imajı için dönüş yapmamışlardır da çözüm sunarlar.

02 Nisan 2024 12:17

Merve sonuçtan çok memnun

Merve
18 Eylül 2023 13:11
"Sorun giderildi, teşekkürler"
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
27 Mayıs 2024 09:50
"BMW Borusan ve BMW Bursa burmota çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim özellikle Güler hanımın ilgi ve çözüme ulaştırmasındaki çabası içinde teşekkürler"
Özer sonuçtan çok memnun

Özer
04 Ekim 2023 10:46
"Teşekkür ederim"
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
22 Haziran 2023 10:17
Ali sonuçtan çok memnun

BMW G30 Acil Çağrı Sistemi Arızası

Ali
21 Ağustos 2023 18:04
"Arıza ücretsiz giderilmiştir. Kayseri İnciroğlu BMW servisinde Zeynep ve Sevilay hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."