Nurullah sonuçtan çok memnun

BMW S1000rr Ayıplı Mal

BMW S1000rr Ayıplı Mal
14 Ağustos 2024 20:50
Nurullah'ın Teşekkür Mesajı
“Motorumuz iade alındı yerine 2024 model motor teslim ettiler teşekkürler BMW”

Merhabalar, 2023 BMW S1000RR 1000 km motor aldım. Rodaj bakımı için Ankara Çayyolu BMW servisine motorumu teslim ettim. Teslim sırasında motorumda kronik bir sorun olduğunu ve serviste incelenmesini söylediler. Motorum yaklaşık 2 aydır BMW servisinde yatmakta ve herhangi bir çözüme varılmadığı ve halen mağduriyetimin çözülmediği için sizlere yazmak mecburiyetinde kaldım.

15 Ağustos 2024 08:08 (Şikayetten 11 saat sonra)

28 Ağustos 2024 15:02

Değerli Nurullah K., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

29 Ağustos 2024 15:16

Motorumuz iade alındı yerine 2024 model motor teslim ettiler teşekkürler BMW

Cihan
20 Aralık 2024 19:48
Murat sonuçtan çok memnun

2021 Model BMW S1000XR Garantiden Motor Değişim Talebi

Murat
04 Mart 2024 11:19
"İstediğim tam anlamıyla karşılanmadı ama bu süreçte beni mağdur etmedikleri ve her telefonuma hiç sıkılmadan cevap verdikleri ve her aramamda karşıda bir muhatap bulabildiğim için teşekkür ederim BMW"

Rodaj Bakımı İçin Usta Bekleyen Motorumla Mağdurum

Onur
31 Ekim 2024 14:06
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servis Sonrası Paslanma Ve Ses Sorunları

Özgür
25 Aralık 2024 09:16
BMW Servis Sonrası Paslanma Ve Ses Sorunları
Burak sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servis Sorunları Ve Müşteri Memnuniyeti Eksikliği

Burak