BMW Kronik Harman Kardon Bas Bozulması

Deniz
Deniz
22 Ağustos 2023 02:454.389

BMW harmankardon amfi kronik arıza sonucu sürekli baslar kapanıyor. Arabayı kapatıp 20 dakika dinlendirip geri binince düzeliyor bununla ilgili Borusan'ı aradığımda hiçbir bilgi verilmiyor. Parasıyla parça değişimi yapalım denildiğinde arabanızı getirmeniz gerek deniliyor.

En yakın tarih 2 hafta sonra veriliyor. Yazılımsal çözülmeyecek problemi parasıyla da çözemiyoruz ve 2 hafta bu sorun arabadan soğuttu Borusan'a kronik olduğunu söylüyorum hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyorlar. Araştırdığımda neredeyse yarısı 2020 model 320 lerin hatalı aynı şikayetten muzdaripler bir çözüm istiyoruz .

22 Ağustos 2023 09:05 (Şikayetten 6 saat sonra)

Eren
Eren
13 Şubat 16:33

Merhabalar aynı sorunu 520 2020 model aracımda yaşıyorum soruna çözüm bulabilidiniz mi acaba

Borusan Tarsus'ta Tekrarlayan Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

Serhat
Serhat
3 Kasım 2025 20:351.407

2020 model BMW 320i aracım (plaka: 01 bcf 679) 05.09.2025 tarihinde park freni devre dışı uyarısı verdiği için Tarsus Bo...

Borusan Tarsus'ta Tekrarlayan Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

Sıfır Kilometre BMW 520i'de Marş Kartelası Arızası Ve Borusan'ın Yetersiz Servis Hizmeti

Sezai
Sezai
30 Nisan 2025 05:492.608

Daha yeni 2025 model 520i aracımda Marş kartelası Arızası. Bu sorun yeni araçlarda olmasına rağmen Borusan'ın envanterin...

Tümünü Gör

Gökçe
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW Kalitesiz PlastikKullanımı!

Muhammed