Cagdas sonuçtan çok memnun

BMW İkame Ve Garanti Suresi

22 Mayıs 2024 17:03
Cagdas'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetlerimle ilgilenildi ve ücrette değişikliğe gidildi teşekkürler”

2022 model IX aracım var. İzmir Özgörkey'den aldım. Aracım arızalandı ve 100 gün serviste kaldı. Parça temin edemediler. Geçen hafta da aracım yolun ortasında kaldı ve çalışmadı; çekiciyle tekrar götürüldü. Aracımı zaten 100 gün kullanamadım. Şimdi de ikame araç vermiyorlar. Garanti sürem 2 yıldı ve o da doldu. Zaten 24 ayın 4 ayını kullanamadım, ilave garanti de vermediler.

22 Mayıs 2024 17:06 (Şikayetten 2 dakika sonra)

24 Haziran 2024 17:08
24 Haziran 2024 17:10

Şikayetlerimle ilgilenildi ve ücrette değişikliğe gidildi teşekkürler

Selçuk
Selçuk

Merhaba, Bu konu Özgörkey firması özelinde mi böyle işliyor çok merak ediyorum, Kosifler mesela benzer yaklaşımı mı sergiliyor. Bende de aynı durum söz konusu çünkü, Ağustos 2023'te satın aldığım ix1 model aracın fabrika üretimi kaynaklı geri çağrımı nedeniyle servise bıraktım, geri aldığımda bambaşka sorunlar ortaya çıktı. Aracın yeni randevusunu 1 ay sonraya veriyor, ikame araç mümkün değil diyor.

Cagdas

Öncelikle 15 gün garanti süresi geçti diye yazışmalar ve geri bıldırım çok ağır ıslıyor. Muhatap Borusan. Asıl problem parçaların yurt dışından çok geç gelmesi. 4 ay beklemek çok büyük bir süreç. Bence benim serviste bekletildiğim sürenin de garanti süreme ekletilmesi gerekiyor Çünkü mağdurum ve kasko ya 90 bin tl para ödedim ve aracımı Borusan yüzünden 6 ay kullanamadım kaskoya verdiğim parada boşuna gitti. Her şeyi geçin 15 gün geçti diye garantiden para istediler. Borusan'ın geç geri dönüşünden kaynaklandığını düşünüyorum. Yetkili satıcıların bu tur işlemleri Borusan'a sormasan direk yapmaları gerkır bence

Arif sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Otomotiv İx Arıza Ve İkame Araç

Arif
16 Ekim 2023 16:36
Özgecan sonucu yetersiz buldu

BMW X1 Şanzıman Yağı

Özgecan
15 Mayıs 2024 17:12
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Kağan
22 Mayıs 2025 15:44