Turan sonuçtan hiç memnun değil

BMW F30 320d'de Kronik Z Sargısı Ve Korna Problemi

26 Ekim 2024 09:40

BMW F30 320d Kronik z Sargısı Sorunu - Kornanın Çalışmaması

Merhaba,

2013 trafiğe çıkışlı BMW F30 320d model aracımın kornası çalışmıyor. Aracım tamamen Borusan çıkışlı ve bakımlı olup sanayi görmemiştir 12 yıldır, yani başka bir ustanın müdahalesi mevcut değildir. Bir servise danıştığımda sorunun “z sargısı” adı verilen parçadan kaynaklandığı bunun kronik çoğu F30da görüldüğünü ve değiştirilmesi gerektiği belirtildi. Yabancı kaynaklardan araştırdığım kadarıyla, bu durum BMW F30 serisi araçlarda kronik bir sorun olarak biliniyor. BMW den bu konuda yardım bekliyorum.

26 Ekim 2024 11:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

29 Ekim 2024 11:38

Borusan yetkilileri aradı, tekrar aranacakmışım bekliyorum gelişmeleri ileteceğim.

06 Kasım 2024 14:25

Bugün arandım ve yurt dışında da oldukça yaygın görülen bu sorunun 20 bin lira civarında bir ücretle değişimini yapabileceklerini ilettiler. Yurt dışında ücretsiz müşteri memnuniyeti için değişimini yapan BMW ne yazık ki d segment 100 bindeki Borusan dışında servis işlemi görmemiş aracımda kronik bir sorun olan korna çalmama sorununda beklentilerimi karşılamadı. Bilginize...

14 Kasım 2024 09:38

Demek ki Borusan diye çok da güvenmemek lazımmış. :) Sıradan bir ABC, Efe... Den farkları yokmuş. Bilginize.

Eyüp
14 Ekim 2024 10:20
Harun sonuçtan çok memnun

Harun
07 Kasım 2024 21:11
"BMW her zamanki gibi ürünün arkasında durdu değişim yapıldı özellikle servis danışmanı yeşim hanımın ilgi ve alakası takdire şayandı. Sorun çözüldü. Teşekkürler"
BMW F30 320d Ön Cam Fitili Kronik Sorunu

BMW F30 320i Ed Başlıca Kronikleri Ve Genel Sorunları