BMW E34 Rölantide Gelen Ses

Murat
20 Ağustos 2024 20:54

Selamlar, aracım 1991 model E34 520i M50 Motor otomatik. Aracımda bir süredir baş gösteren bu soruna bir çözüm getiremedik. Araç belirli bir mesafe yol gittikten sonra durduğum zaman, videoda görüldüğü gibi bir ses çıkıyor. Bu ses sadece rölantide geliyor. Vitese aldığımda gidiyor ve araç 3-5 dakika stop ettirip çalıştırdığımda da gitmiş oluyor. Tekrar yol yapıp durursam başlıyor. Aracın çekişinde, gidişinde bir problem yok, şanzıman geçişleri neredeyse hissedilmiyor. Var mıdır başına böyle bir şey gelen? Yardımlarınızı bekliyorum. Bir motor ustası volan sacında çatlak var dedi fakat şanzımancı, ses hiç kesilmediği zaman müdahale etmemiz daha iyi olur dedi.

21 Ağustos 2024 08:08 (Şikayetten 11 saat sonra)

27 Ağustos 2024 12:13

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

BMW 520i Geri Vites Vuruntu Sorunu

21 Nisan 13:23

BMW E36 Vitesten Gelen Ses

Mahmut
30 Mart 2024 20:57
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

BMW Yetkili Servisinde Kronik Diferansiyel Sorunu Çözümsüz Kaldı

Ömer