BMW Borusan Oto Hasar Mağduriyeti

Emre
27 Temmuz 2024 13:30

30.04.2024 tarihinde Ankara'da yaşadığım sel hasarından sonra aracımı Ankara Borusan Oto'ya bıraktım. Aracımın onarımını anlamadığım sebeplerle 2 ay kadar tamamlayamadılar. Müşteri temsilcilerine zaten ulaşmakta çok zorluk yaşadım. Sompo Sigorta'dan kasko poliçem mevcuttu ve ek bir prim ödeyerek ikame araç süremi sınırsız olarak satın almıştım. Fakat Borusan Oto, yurt dışından parça bekleniyor diye şirkete bildirince 17 günlük ikame ücretini (52 bin TL) cebimden ödemek zorunda kaldım. Borusan Oto'dan yurt dışından parça beklenmesiyle alakalı bir evrak talep ettim sigorta şirketine iletebilmek için fakat herhangi bir dönüş olmadı ve beni mağdur etti. Borusan Oto ile artık asla çalışmam.

27 Temmuz 2024 14:55 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Avcılar BMW Onarım Sürecinde İkame Araç Ve İletişim Mağduriyeti

Yunus
01 Temmuz 2025 11:37
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
07 Temmuz 2024 10:48
Tarık sonuçtan çok memnun

Tarık
07 Kasım 2024 10:48
"Aracımı teslim aldım. Her şey yolunda. Öfkemi memnuniyete dönüştüren herkese teşekkür ederim."

Servis Parça Eksikliği Ve İkame Araç Mağduriyeti

Fatos
24 Eylül 2025 11:34
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
16 Şubat 2024 08:31
"Borusan Oto Yönetim Ekibine ve özellikle Müşteri İlişkileri tarafında Tuğba Hanım'a süreç içerisinde gösterdiği özen ve değerli geri dönüşleri için teşekkür ederim. Sadece önerim elektrikli araçların yedek parça tedariği konusunda gerekli önlemlerin alınması ve stok yönetiminin daha etkin yapılması sanırım iyi olacaktır."