İlker sonuçtan çok memnun

BMW Aracının Arkasında Durmuyor. Akü Değiştirin Uyarısı

BMW Aracının Arkasında Durmuyor. Akü Değiştirin Uyarısı
29 Aralık 2023 11:48
İlker'in Teşekkür Mesajı
“Trend Oto dan Neslihan Hanım a teşekkür ederim”

BMW X1 XDrive30E aracım yaklaşık 5 aylık, araçta "aküyü değiştirin uyarısı" çıkıyor.
Trend Oto BMW Yetkili Servisine götürdüm, aracın az kullanılmasından kaynaklı bu hatanın olduğunu ve garanti kapsamına girmediğini belirtip benden 19.000TL akü değişim ücreti istediler. Bu nasıl bir markadır, nerede yazıyor araç 1-2 ay kullanılmaz ise akü değişmesi gerekir ve bu kullanıcı hatasıdır diye! BMW aracının arkasında durmadığını gösteriyor bu şekilde. Aksiyon alınmasını ve tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum. Ben serviste bekliyorum. Yola gideceğim ve bu şekilde mağdur edilirsem yasal yollarla hakkımı arayacağımı peşinen bildiririm.

02 Ocak 2024 14:54

Şikayet 29.12.2023 sabahı oluşturuldu, bugün bu saate kadar BMW firmasından olumlu / olumsuz bir cevap gelmedi. BMW gibi bir markanın, sattığı aracın sorunlarının arkasında durup durmayacağını merak eden ben ve benim gibi BMW kullanıcılarına duyurulur. Ben 19-20 bin lira verince Fakir olmam ancak bu marka çok şey kaybeder. Gelişme olduğunda haberdar edeceğim.

profile profile
29 Aralık 2023 11:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Aralık 2023 12:04

BMW iletişim Merkezi benimle iletişime geçti, sorunu dinledi. Çözüm için halen bekliyorum.

05 Ocak 2024 15:29

Şikayetim Trend Oto Yetkili Bayi tarafından ve Borusan Müşteri Memnuniyeti departmanı tarafından çözülmüştür. Trend Oto dan Neslihan Hanım a teşekkür ederim

05 Ocak 2024 15:30

Trend Oto dan Neslihan Hanım a teşekkür ederim

Volkan

Merhaba, sonuç elde edebildiniz mi?

Volkan

Kolay gelsin. Benim de bir BMW aracım var ve yakın zamanda model yükseltmeyi düşünüyorum. Eğer sizin probleminizi çözemiyorlarsa, oluştuğu zaman benimkini de çözemezler demektir. Tercihimde önemli rol oynayacak. Takipteyim. Umarım sorununuz çözülür.

Dönüş bekliyoruz şu an.

Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
26 Şubat 2024 14:39

Bekir
09 Ocak 2024 21:39
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

BMW 520İ Aküyü Değiştirin Uyarısı

Furkan