İsmail sonuçtan çok memnun

BMW 320i'de Hızlı Tükenen Balatalar Mı Kullanılıyor?

14 Mayıs 2024 17:51
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Er-Güleryüz Otomotiv'den arayıp problemin çözümü için randevu verdiler. İlgileri için teşekkür ediyorum.”

BMW 320i G20 model aracımın arka balataları 18.000 km'de bitti. Servis, garanti kapsamında değişim yaptı. Ancak takılan yeni balatalar 16.000 km'de tekrar bitti. Servis, bir kez daha garantiyle değişimin mümkün olmadığını belirtiyor. Aracı satın alırken ek olarak 3 yıl uzatılmış garanti paketi satın almıştım fakat bu durumda faydasını göremiyorum. BMW gibi bir markanın aracında ön balatalar 34.000 km kullanılabiliyorken, arka balataların iki defa bitmesi normal mi? İlk garanti kapsamındaki değişimden sonra 'Autohold' fonksiyonunu kapatarak kullanmama rağmen aynı sorunla karşılaştım. Bu durum, takılan balataların kalitesiz veya yan sanayi ürünü olduğunu düşündürüyor. Zira 50.000 km dayanması beklenen bir balata bu kadar kısa sürede tükenmemeli. BMW'den aracımdaki arka balataların değiştirilmesini talep ediyorum. Servis ise merkezin onay vermeyeceğini ifade ediyor. Ancak, aracımın uzatılmış garantili olması ve bakımının yalnızca yetkili serviste yapılmış olması göz önünde bulundurulduğunda, yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istiyorum.

15 Mayıs 2024 08:32 (Şikayetten 14 saat sonra)

20 Mayıs 2024 11:37

BMW müşteri temsilcisi arayarak işlemi başlattığını söyledi. Nacak sonrasında ne arayan var ne soran. Demek ki çözüm için değil sadece sizi aradık demek için aramışlar. BMW'nin çözüm süreci bu mu yani?

21 Mayıs 2024 09:28

Tamer sonuçtan hiç memnun değil

BMW G20 Arka Balata

Tamer
15 Temmuz 2023 13:50
Öncer sonuçtan hiç memnun değil

BMW, 320i Aracımın Arka Fren Balata Değişimini Garantiden Yapmıyor

Öncer