BMW 320i Ed Luxury 2016 Aşırı Yoğun Kabin İçi Ses

29 Temmuz 2024 13:532.618
Ertan'ın Teşekkür Mesajı
Markaya Teşekkür etmiyorum. Çünkü bu problem hala devam ediyor ama Teknik oto servisine çok teşekkür ederim.

BMW 320i ed Luxury 2016 model arabamın aşırı fazla iç sesinden artık yol yapmak dahi istemiyorum. BMW kalitesine hep inanarak ocak ayında aldığım arabamın içinde seyahat yaparken ne eşimin ne de çocuğumun sesini duyabiliyorum. 3 kez uzun yol yaptım ve artık sesten hiçbir yere gitmek dahi istemiyoruz. Performans ve kalitenin bu kadar üstün olduğu bir arabada böyle bir deneyim yaşamak gerçekten çok can sıkıcı.

Dışarıdan gelen sesleri ve rüzgar sesini adeta sanki çok eski model bir arabada seyahat ediyormuş gibi içeri alıyor ve arabanın içinde adeta büyük bir ses kirliliği oluşuyor.

Bunun hakkında BMW yetkililerinin bir çözüm sunacağını ümit ediyorum. Çünkü hiç markaya yakışmayan bir durum bu. İnanın arkadaş veya dostlarımı arabama bindirmek istemiyorum sırf bu yüzden.

29 Temmuz 2024 13:57 (Şikayetten 3 dakika sonra)

23 Ağustos 2024 11:09

Değerli Ertan G., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

26 Ağustos 2024 13:05

4 Eylül 2024 15:20

Ertan
4 Eylül 2024 17:31

BMW 320i'de Aşırı Rüzgar ve Trim Sesi Rahatsızlığı

28 Nisan 2025 23:031.592

2017 BMW 320i ed, 138 bin kilometrede araç kullanıcısıyım. Aracımdan çok memnunum, fakat düz yolda giderken aşırı rüzgar...

BMW F30 Kronik Ön Cam Fitili Sorunu

30 Ağustos 2024 15:279.689

Merhabalar, 2016 BMW 320i ed Luxury Plus aracımın ön cam fitilinin çatlayıp çürümeye başladığını fark ettim. Araç seyir ...

BMW F30 Kronik Ön Cam Fitili Sorunu

BMW 320d: Yalıtım Sorunlarıyla Başım Dertte!

5 Şubat 2025 18:011.345

"Şikayetim neticesinde benimle iletişime hemen gecen, ilgilenen marka ailesi ve Ankara ağaçlı oto çalışanlarına ve özellikle Tuğba hanıma teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler."

28 Ağustos 2024 12:322.973

BMW 2016 320 İed marka otomobilimin 1-Kapı ve fitillerinden çok rahatsız edici şekilde gıcırtı sesleri geliyor. 2-İç kap...

1 Destek3 Yorum

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed