Engin sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 13:01

BMW 118i 2020 model korna sorunu! BMW 118i First Edition Sportline 2020 model aracımın kadranındaki hatadan dolayı gösterge arızasını iyi niyet garantisi ile değiştirdiler. Ayrıca motor yağı ve şanzıman yağı değişimini de serviste yaptırdım. Akabinde tatile çıktım ve kornanın kendiliğinden bozulduğunu ve çalışmadığını, ekran değişimi yaparken plastik aksamda yarık meydana geldiğini fark ettim. Döndüğümde servise tekrar gittiğimde kornanın 11 bin TL ücret karşılığında değiştirilip yapılması gerektiğini söylediler. Kullanıcı hatası olması çok düşük bir ihtimal olan korna için bile iyi niyet gösterilmemesi çok ayıp. Kadran değişikliği ve servis bakımından sonra kornanın bozulmuş olduğunu, bunu kabul etmediğimi, sizin sorununuz olduğunu kendilerine ilettim. İyi niyet garantisi ile ücretsiz değişmesini talep ediyorum. Mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. BMW Teknik Oto, BMW Borusan artık yeter! Servis hataları ve araç hatalarıyla uğraşmaktan bıktım. 3-4 yıldır BMW 1 serisinin bu kronik hataları ve servis hataları yüzünden hem zamanımdan hem paramdan oluyorum. Bu arada ön fren balatası değişimi için eyvallah ama arka fren balatasını yeni değiştirdim. Hafta sonu geldim diye herhalde yazıp geçtiniz, bakılırken de sallamasyon artık yaz geç, güzel taktik!

20 Ekim 2024 10:41

BMW korna problemi. Kendiliğinden bozulan kornanın ücretsiz bir şekilde değiştirilmesini talep ediyorum. Borusan kendisinin sattığı araçlarda değişimin sağlandığı görülüyor şikeyvarda, Eskişehir teknik oto problemi ilettiklerinde kabul olmadığını ve Borusan'ın bu problemi kabul etmediğini söylüyorlar! Acilen benim mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum Borusan Oto dan!

19 Ağustos 2024 10:21 (Şikayetten 21 saat sonra)

20 Ağustos 2024 17:44

Borusan otodan aradılar. Teknik otonun arayacağını söylediler ve teknik oto çalışanı aradı kendisine ekran arızasından dolayı değişim yaptığınız esnada kapının plastik aksamında yarık olmuş korna bozulmuş diyorum gittiğiniz yerde tatili bırakıp servise gidecekmişim neymiş şu km ekran değişmiş. Şu an şu kmdesiniz tatile gittiğimi söylüyorum benim yaptığım kilometreyi söylüyor istersem 5bin km yaparım istersem 10bin km, teknik oto kabul etmiyor hatasını başka servis ne dicekti acaba? Korna arıza tespiti yapılmadan hiçbir işlem yapılamayacağını söylediler zaten ben 17.08.2024 tarihindeki gidişimde kornanın değişeceğini söylediniz yani arızalı ki değişmesi gerekiyor diye siz söylüyorsunuz 11bin talep ediyorsunuz ne oluyor bu tespit yapılmışki söylediniz bunları, akabinde arayıp arıza tespit ücreti altında 3.500 TL'ye arıza tespiti yapacaklarını söylediler yaptırmazsam bu ücreti alacaklarmış. Sizin kendi hatanızın çözümünü ben mi ödeyeceğim bu mu BMW nin kalitesi? Sen sıfır BMW al diyor 4 yılda ekran bozulacak uğraşacaksın kornası bozulacak uğraşacaksın plastik aksamı servis değişimde yarılacak onunla uğraşacaksın diyorlar herkese! Hatalı kronik sorunları olan BMW 1 serisi aracımdaki sorunların acilen giderilmesini talep ediyorum!

21 Ağustos 2024 12:57

Teknik oto serviste Kadran değişimi sonrası oluşan sorunlar 1-sol kapı iç kısmı plastik aksamda çizik oluşması 2-kornanın çalışmaması 3-3.500 TL ücret karşılığında bu soruna bakabileceklerini söylemeleri

18 Ekim 2024 15:24

Borusan kendiliğinden bozulan kornanın çözümünü bulamadı teknik oto serviste aracın sol kapısındaki plastik aksama zarar verdi hala çözüm yok yazıklar olsun BMW pişmanlıktır

20 Ekim 2024 10:28

BMW 1 serisi kronik korna sorunu! Kendiliğinden bozulan kornanın acilen ücretsiz bir şekilde değiştirilmesini talep ediyorum!

İlker sonuçtan çok memnun

İlker
14 Mayıs 2024 22:23
"Borusan Otomotiv, Bursa Teknik Oto aracılığıyla tarafıma ulaşarak arızanın giderilmesi konusunda yardımcı oldular. Destekleri için teşekkür ederim."
Engin sonuçtan hiç memnun değil

BMW 118i 2020 Model Ekran Kronik Kadran Hatası

09 Mayıs 2024 14:44
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

BMW 118i'de Korna Sorunu: Güvenli Sürüş Tehlikede

Doğan
14 Ekim 2024 20:37
Emre sonuçtan hiç memnun değil

BMW 320i'de 54.000 Km'de Diferansiyel Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Şoku

Emre
30 Ekim 2025 11:57
Barış sonuçtan hiç memnun değil

BMW'nin İyi Niyet Garantisi Hayal Kırıklığı Yarattı

Barış