Doğan sonuçtan hiç memnun değil

BMW 118i'de Korna Sorunu: Güvenli Sürüş Tehlikede

14 Ekim 2024 20:37

2015 model 118i lci kasa kullanıcısıyım. Aracımı 92 binde aldım şu an 98 binde hatasız boyasız tramersiz tertemiz bir araç. Aracımda szl sorunu var kornam trafikte çalışmıyor çok güvensiz bir sürüş sağlıyor. BMW ile görüştüm fakat iyi niyet garantisi servis bakımı vs bir dünya bahane uydurdular. Böyle bir şeyin arkasında nasıl durulmaz? Sanki ben bakımlarını serviste yaptırsam aracın szl sistemine bakım mı yapıyorlar. Direksiyon kutusunu mu açıyorlar yani akıl alır gibi bir savunma değil gerçekten. Benim aracımın zaten direksiyon kutusu hiç açılmamış orada ki kilitten görebilirsiniz. Tamir vs hiçbir şey yok. Sizlere bu durumu video ile gösteriyorum. Lütfen bu duruma bir çözüm bulun yardımcı olun. Koskoca BMW markasında araçta korna çalışmaması hiç yakışmıyor.

15 Ekim 2024 09:05 (Şikayetten 12 saat sonra)

15 Ekim 2024 09:09

Bu şekilde yazıyorsunuz ne arıyorlar ne ilgileniyorlar ne de yardımcı oluyorlar hep aynı şey.

15 Ekim 2024 09:10

1980 model bir aracın kornası hala çalışıyor bu korna sorunu dünyada ki bütün markalarda sadece BMW de var ve yardımcı olunmuyor çok ilginç insan canına kastınız mı var anlamadım korna güvenli sürüşü engelliyor.!

15 Ekim 2024 14:47
15 Ekim 2024 14:53

Ankete 5 yıldız vermenizi istiyorlar. Vermezseniz değiştirmiyorlar büyük ihtimalle. Benim sorunum szl ve diferansiyel iken küçük bir cam fitilini değiştirerek yardımcı olmaya çalışıyorlar.

15 Ekim 2024 14:55

9 yaşında ki arabanın üretim hatası kronik olarak kornası yani genel olarak szl sistemi bozuluyor bu parçanın hiçbir bakımla alakası olmamasına rağmen suçu size atıyorlar BMW pişmanlık.

31 Ekim 2024 12:38

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
18 Ağustos 2024 13:01
Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
03 Temmuz 2024 19:53
"Borusan Oto Avcılar mağduriyetimi giderdi Szl parça tedarik edilmesine müteakip ücretsiz olarak onarımının yapılacağı Müşteri temsilcisi Sena Hanım tarafından iletildi. Bu süreçte ilgi ve alakalarından ötürü Sena Hanıma çok teşekkür ederim."
BMW Borusan Oto Korna Arızasını Gidermediği Gibi Ekstra Ücret Talep Ediyor
Erkan sonuçtan çok memnun

BMW 2.16d Korna Arızası

Erkan
15 Nisan 2024 09:04
"Avcılar Borusan BMW servisi necat bey ilgisine teşekkür ederim. Aracımın kornasını Borusan yetkili servisi tamir işlemini ücretsiz şekilde yaptılar. İlgilerinden ötürü necat beye çok teşekkür ederim"

Sıfır BMW'de Bitmeyen Arızalar Ve Çözülmeyen Servis Sorunları

Tarık