19 Ekim 2023 14:536.699

BMW 1.16 d 2013 model aracımızda meydana gelen deformasyonlar ve arızalar ile ilgili olarak 19.10.2023 tarihinde Borusan Çayyolu Servisi'ne aracımızı götürdüm. Aracın yapılan kontrolleri neticesinde, ön cam fitilinin eridiği, arka sağ stop LED'lerinin oldukça sönükleştiği, vites topuzundaki soyulmaların tespit edilmiş olmasına rağmen değişim konusunda ücretsiz olarak yardımcı olunamayacağı bilgisini verdiler. Aracı BMW markasına güvenerek aldık. Ancak yaşanan bu durumu BMW'ye yakıştıramıyorum. Çünkü yapmış olduğumuz incelemelerde aynı model araçların pek çoğunda aynı arızalardan şikayetçi olunduğu bariz bir şekilde görülmektedir. Bu şikayetlerin tamamına yakınının BMW tarafından giderildiğini de görmekteyiz. Sayın yetkililerden ricamız aracımızda meydana gelmiş olan arıza ve deformasyonların bir an evvel ücretsiz olarak giderilmesidir.

20 Ekim 2023 14:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ramazan
23 Ekim 2023 11:33

20.10.2023 tarihinde BMW çalışanı tarafından aranıldım. Şikayet bilgi teyidi yapıldı. Şikayetimin merkeze iletileceği ve müşteri hizmetleri tarafından tekrar aranılacağım söylendi. Yapılan görüşme bu kadar. Çözüm için arayan olmadı. Maalesef 4 gündür bekliyorum.

Ramazan
26 Ekim 2023 15:29

Bugün (26.10.2023) Borusan Oto Çayyolu Şubesi Müşteri İlişkileri biriminden Ceren Hanım aradı görüştük. Merkeze yaptıkları şikayet bildirimi neticesinde BMW merkezden gelen cevaba göre vites topuzunu değiştiremeyeceklerini, stop farının ücretini ödersem (7.500 TL.) değiştireceklerini, cam fitilinin ise kendilerine vermiş olduğum puanı 1 den 5'e çıkartmak şartı ile ücretsiz değişim yapılacağını C**** Hanım tarafımıza bildirdi. C*** Hanım'a ilgi alaka ve harcamış olduğu mesaisinden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak BMW'nin bu tutumu beni oldukça üzdü. Anlıyorum ki BMW pişmanlıkmış. Tüm tüketicilere bu olayın örnek olması için durumu anlatıyorum. BMW alacakken bir daha düşünmenizi tavsiye ederim. Onların sus payı olarak verecekleri ön cam fitilini de istemiyorum. Karar sizin.

20 Ekim 2025 12:343.055

2018 model BMW 5 Serisi aracımın iç ambiyans aydınlatmalarında yaklaşık 1 yıldır bozulma ve sönme problemi yaşamaktayım....

8 Kasım 2023 16:296.426

"Teşekkürler"

BMW Kronik Soruna Muhatapsızlık

4 Mart 2024 19:022.260

"Borusan Çayyolu'ndan Ceren Hanım tarafıma kısa süre içerisinde ulaştı ve çok hızlı bir şekilde çözüme ulaştırdı. Çözümün dışında pozitif iletişimi ve nezaketi için çok teşekkür ederim."

18 Aralık 2024 11:13838

Aracım 2013 model BMW 1.16İ (64000 de). Aracımda ön cam silecek alt ızgarasında ciddi deformasyon oluştu. Sertleşmiş ve ...

Tümünü Gör

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed