Murat sonuçtan çok memnun

2021 Model BMW S1000XR Garantiden Motor Değişim Talebi

04 Mart 2024 11:19
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“İstediğim tam anlamıyla karşılanmadı ama bu süreçte beni mağdur etmedikleri ve her telefonuma hiç sıkılmadan cevap verdikleri ve her aramamda karşıda bir muhatap bulabildiğim için teşekkür ederim BMW”

Merhabalar, 24.01.2023 Cumartesi günü 2021 model BMW S1000XR motosikletimi 30.000 km bakımı için Trabzon'daki BMW Dinamik Oto servisine götürdüm. Serviste periyodik olarak yapılması gereken yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve dört adet buji değişimini yaptırdım. Servisten motosikletimi sorunsuz bir şekilde teslim alarak arkadaşlarımla tura çıktım. Yaklaşık 100 km sonra motosikletim gaz yememeye başladı ve öndeki arkadaşıma interkom üzerinden bir sorun olduğunu, hemen uygun bir yerde durmamız gerektiğini ilettim. Bu sırada kameram kayıttaydı ve arızanın oluştuğu anları kaydetti. İstenirse bu kaydı da sunabilirim. Motosikletleri uygun bir yere çektikten sonra motosikleti durdurduk ve altında herhangi bir yağ kaçağı olup olmadığını kontrol ettik. Yağ seviyesi normaldi ancak motosiklet hiçbir arıza lambası yakmamıştı. Belki elektronik bir arıza olabileceği düşüncesiyle tekrar çalıştırmayı denedik ancak motosiklet bloğu sıkışmış olacak ki tekrar çalışmadı. Bunun üzerine hemen BMW Trabzon Dinamik Oto servisini arayarak durumu bildirdim ve onlar da BMW yol yardımını aramamı ve motosikleti servise göndermemi önerdiler. Yol yardımını arayarak motosikleti aynı gün çekiciyle servise teslim ettik. Bugün onuncu gün olmasına rağmen motosikletimle ilgili ne işlem yapılacağı konusunda herhangi bir bilgi alamadım. Daha önce de iki kez tur sırasında zincir ve dişli seti ile akü şarj dinamosu arızaları nedeniyle uzun süre serviste kalmış ve turlarımı yarıda bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdiki arızanın daha büyük bir hasara işaret ettiğini düşünüyorum. BMW hizmetlerinden genellikle memnun kalmış bir müşteri olarak, motosikletimin tamamen yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Motorcu arkadaşlarım arasında, her uzun turda motosikletimle yolda kaldığım ve turlarımızı yarıda kesmek zorunda kaldığım için haklı olarak beni tura çağırmak istemiyorlar. Lütfen bu sorunuma kalıcı bir çözüm olarak yeni bir motosikletle değişim talebimin onaylanmasını istiyorum.

04 Mart 2024 11:23 (Şikayetten 4 dakika sonra)

06 Mart 2024 00:42

Merhaba Trabzon dinamik oto BMW servisinden motosikletimin motorunun garantiden değişileceği bilgisini aldım. Onarımı beklemeden motorumun takasa sayılarak yeni bir motosikletle değişimini talep ediyorum yukarıda da belirttiğim gibi motorumun bu 3. Arızası ve 3 kez farklı yerlerde yolda kalarak turumu yarıda kesmek zorunda kaldım mağdur oldum. BMW nin müşteri memnuniyeti kapsamında talebimin karşılanmasını istiyorum.

08 Mart 2024 12:22
2021-model-bmw-s1000xr-garantiden-motor-degisim-talebi-2.pdf

Belge ekte sunulmuştur.

14 Mart 2024 06:33

Motosikletimin garantiden yenisi ile değiştirilmesi talebim yine olumsuz değerlendirilmiş. Sorum şu ki hangi aşamada motosikletimin garanti kapsamında değişmesi gerekiyor merak ediyorum? 1 yıl içerisinde 3 farklı arızadan dolayı yaklaşık 3 ay serviste olan ve halen bugün itibarı ile serviste onarım bekleyen motorumun hangi amaçla değiştirilmediğini gerçekten çok merak ediyorum. Bütün bu yaşadığım süreçleri kapsamlı bir şekilde anlatan bir video çekip sosyal medya platformlarında yayınlamayı da ciddi anlamda düşünür oldum. Benim markaya olan güvenim ciddi manada sarsılmış durumda.

01 Nisan 2024 21:24

Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

BMW Marka Hayal Kırıklığı

12 Eylül 2024 17:51

Cihan
20 Aralık 2024 19:48
Hayalimdeki Motorun Teslimatında 95 Günlük Gecikme
Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 21:43
Onur sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Turbo Arızası Ve Servis Sorunları

Onur