Çorlu Çarşı Blue Diamond Personellerinin Tavırları

Çorlu Çarşı Blue Diamond Personellerinin Tavırları
23 Şubat 2024 19:55

Tekirdağ Çorlu Çarşı Blue Diamond mağazasından bir yüzük ve kolye satın aldım. Yüzüğü daralttırmak için mağazaya bıraktığımda bir fiş aldım. Daha önceki ziyaretimde bana çok kibar davranılmıştı. Ancak bu sefer yüzüğü daralttırmak için gittiğimde, bana satış yapan personel orada değildi. Fişim yanımda olmamasına rağmen, yanımda sertifikam vardı. Güvenlik açısından beni tanımamaları anlaşılabilir bir durum, zira fişte cep telefonu numaram bulunuyor ve bu bilgi teyit edilebilir. Ancak karşılaştığım üslup hoşuma gitmedi. Hem yüzük hem de kolye satın almış bir müşteri olarak, satış sırasında gösterilen ilgi ve ikramların hemen ardından bu tavır değişikliğini anlamak güç. Yanındaki çalışanın da bu tutumu savunması üzücüydü. Satış sırasında son derece ilgili davranılırken, satış sonrası bu değişiklik neden? Ben bir mühendisim ve sorunlu bir kişi değilim. Ülkemizdeki esnaflık anlayışının ve güzel ahlakın yitirilmesi çok üzücü. Yüzüğümü ve sertifikamı aldım, ancak mesele sadece maddi değil, insanın kendini kandırılmış hissetmesi. Satış öncesinde gösterilen güleryüzün ardından gelen bu farklı tavır ve diklenmeler kabul edilemez. Artık hiçbir Blue Diamond mağazasına adım atmamaya karar verdim.

09 Ekim 2023 22:46
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Kendi Ürününün Arkasında Durmuyor

12 Haziran 2024 19:23

İnternetten Alınan Yüzüğe Mağazada Ölçü Değişimi Yapılmıyor

26 Temmuz 2025 23:40
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Mağazasından Yaşanan Sorun

29 Temmuz 2023 16:20