Eda sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Zonguldak Şubesinden Şikayetçiyim

Blue Diamond Zonguldak Şubesinden Şikayetçiyim
01 Temmuz 2024 13:48

Lazer ve cilt bakimi aldım. Cilt bakımına 2 seans gittim ve cildim çok fazla kotu oldu bu yüzden de doktora gidip hap kullanmak zorunda kaldım. Bu süreçte lazere gelemezsiniz dediler. Süreç bittikten sonra gittim dondurma suresi geçti diye lazerinin iptal olduğunu söylüyorlar ve geri iade yapmıyorlar. Üstelik lazerimi de vermiyorlar. Avukatıma da şikayet edeceğim blue Diamond Zonguldak şubesini ben böyle bur şey görmedim. Onlar yüzüne ilaç kullandım şikayetçi olmadım simdi lazerden oluyorum.

29 Temmuz 2024 16:56

blue-diamond-zonguldak-subesinden-sikayetciyim-2.jpg
Eda
Eda
29 Temmuz 2024 16:52

Ödeme dair belgelerde bunlar hala bir çözüme ulaşılmadı

20 Temmuz 2023 11:44
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Güzellik Merkezi Çalışanların Üslupsuzluğu Ve Müşteriye Zorla Ürün Satmak

22 Ağustos 2023 01:08
Ayben sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 21:03
blue-diamond-guzellik-merkezi-epilasyon-isleminde-yasanan-sorunlar-ve-musteri-deneyimi-1.jpg

06 Mart 2025 12:14
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri Paket İptali İstiyorum Ve Ücret İadesi

15 Temmuz 2024 14:02