Blaupunkt Wi-fi Bağlantı Sorunu

19 Şubat 2024 13:157.560

Blaupunkt robomaster s10 robot süpürge aldım, ancak bir türlü wi-fi'ye bağlanıp cihazı kuramadım. Erzurum da yetkili servisi olmadığı için çözüm bulamadım rica etsem yardımcı olabilir misiniz çözümsüz kalmamızdan ötürü iade edeceğim bunu da yapmak istemiyorum.

19 Şubat 2024 13:35 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Blaupunkt ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

19 Şubat 2024 13:36

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

19 Şubat 2024 14:06

Atanmadım

19 Şubat 2024 14:07

Arayan olmadı ekran kayıtları mevcut

19 Şubat 2024 14:22

Değerli müşterimiz, İletişim numaranız tekrar aranmış olup bir kez çaldıktan sonra ''aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor'' yanıtı almaktayız Kayıt olduğunuz İrtibat numaranızı kontrol etmenizi rica ederiz Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

19 Şubat 2024 16:02

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

19 Şubat 2024 16:26

Aradılar kurulum için destek verecekleri beyan ettiler sonucu bildireceğim

19 Şubat 2024 16:34

Size aranmadığımı beyan edince Beni aradılar sorunun çözülmediği halde çözüldüğünü beyan etmemi istediler

19 Şubat 2024 17:49

Türk Telekom hız kaynaklı olduğunu söylediler Türk Telekom'dan ayarları tekrar yaptırdık teknik destek verdiler bağlanamadık link attılar tekrar denememizi istediler sorun çözülmez ise iade etmemizi veya değişim talep etmemizi istediler

5 Nisan 2024 13:17

Ürün istenilen performans göstermedi harita yapamadık topladığı çöpü dökmesi servis hizmeti uzaktan olması iade etmemize ve Philips markasını tercih etmemize sebep oldu hatta şu an bizden etkilenip 2 adet daha Philips marka robot süpürge aldılar

Blaupunkt S10 Robot Süpürge Tekerlek Sorunu Ve İletişim Eksikliği

28 Ekim 2024 23:198.748

Blaupunkt S10 robot süpürge aldım, henüz bir hafta oldu açalı. Normal düz zeminde dahi 'tekerlek sıkıştı' ikazı veriyor....

Lydsto S1 Wi-Fi Sorunu

30 Temmuz 2023 17:301.185

Lydsto S1 marka robot süpürgenin Wi-Fi bağlanmasında ürünü aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Ürünü iade talebi olarak zar...

Tümünü Gör
Blaupunkt Motorda Ses Ve Kısa Zamanda Kapanma Şikayetim!

Blaupunkt MotordaSes Ve Kısa Zamanda Kapanma Şikayetim!

Yusuf
Blaupunkt Dik Süpürge Hüsranı!

Blaupunkt DikSüpürge Hüsranı!

Nesrin
Blaupunkt Şarjlı Robot Süpürge Sıkıntısı!

Blaupunkt ŞarjlıRobot Süpürge Sıkıntısı!

Fayık
Blaupunkt Lütfen Acil Olsun

Blaupunkt LütfenAcil Olsun

Salih
Blaupunkt Süpürge Orta Yerinden Kırık

Blaupunkt SüpürgeOrta Yerinden Kırık

Blaupunkt Motor Ve Süpürge Ucu Arızalandı, İkisi De Çalışmıyor!

Blaupunkt MotorVe Süpürge Ucu Arızalandı, İkisi De Çalışmıyor!

Atakan

Öne ÇıkanKonular