Black Decker Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor

30 Ağustos 2023 01:41

Black&Decker MultiEvo şarjlı kafa kısmı değişebilen matkap ve tüm kafa setini aldım 2019 yılında, kutusundan iki adet batarya çıktı, ürünü çok nadir kullandım, yılda üç dört defaya tekabül eder maksimum. Sadece bir kere yedek bataryasını kullandım hep tek batarya üzerinden çalıştım. Yaklaşık bir yıldır ürünü kullanmıyordum ve ihtiyaç nedeniyle kullanmak istediğimde ürün çalışmıyor ve bataryalar şarj olmuyordu. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek Ankara'da bulunan yetkili servise götürdüm ürünü, durumu anlattım, servis bana bu ürün tedavülden kalktığını artık üretilmediğini, yedek parçasının bulunmadığını söyledi ve bataryaların içerisinde bulunan pillerin değişiminin yapılmadığını söyledi. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım. Kendileri biz sadece ürünü pazarlıyoruz yedek parça stoğuna bakmıyoruz diye bir cevap verdiler ve bende madem yedek parça desteği sunamıyorsunuz neden bu ürünü ülkede satışa sunarak insanları mağdur ediyorsunuz dediğimde de cevap alamadım. İnternette araştırmam sonucu batarya buldum ama bir tane batarya fiyatı ürünün kendisiyle aynı fiyat. Böyle kalitesiz bir teknik ekip, teknik servis ve pazarlama olmaz, şu an ürün ve kafaları tamamen çöp durumunda. Kesinlikle Black&Decker markasını alma, alacaksanız da üründen teknik servis ağı beklemeyin. Bozulunca veya batarya ömrünü tamamlayınca çöp olacağını bilerek alın veya diğer kaliteli markalara yönel. Black&Decker firması sadece ürün satmanın derdinde, sattığı ürünün arkasında durmayan bir distribütör ağı var. Ben pişman oldum. Sizlerde olma diye bu şikayeti oluşturuyorum.

Erol
Erol

Ama maalesef ilgilenen olmuyor bende de böyle bir dert var

Mümin sonuçtan hiç memnun değil

Black&Decker Matkapta Mandren Arızası Ve Yedek Parça Bulunamıyor

20 Haziran 2025 12:36
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
09 Mayıs 2024 19:26
Senol sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 14:43