Bitexen Mail Adresimi Unuttum

Merhaba Sezen Hanım, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri, süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Bitexen.com giriş işlemi için kullandığınız e-posta adresinizi unuttuğunuz durumda e-posta adresinizi güncellemeniz gerekmektedir. Güncelleme sağlanması için aşağıda yer alan bilgi ve dokümanları [email protected] adresine iletmenizi rica ederiz. Kimliğinin ön yüzü Sisteme kayıtlı telefon numarası Dilekçeli Selfie Belgesi (Kimliğinizin ön yüzü ile birlikte E-posta Değişikliği dilekçenizi elinizde tutarak, yüzünüz görünecek şekilde bir fotoğraf iletmenizi rica ederiz.) Örnek dilekçe: 'Bitexen.com’a e-posta adresimi unuttuğum için [Yeni Eposta Adresiniz] e-posta adresi ile değiştirmek istiyorum. İsim Soyisim / Tarih ve İmza Örnek bir dilekçeli selfie belgesini size iletiyoruz.. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında hertürlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Talep, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili 24 saat içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Değerli Kullanıcımız, Ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili Bitexen'e kayıtlı iletişim bilgilerinizden sizlere 2 (iki) defa ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Talebiniz ile ilgili 09:00-18:00 saatleri içerisinde tarafınıza tekrar ulaşım sağlayacağız. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Değerli Kullanıcımız, Ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili Bitexen'e kayıtlı iletişim bilgilerinizden sizlere 3(üç) defa ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Talebiniz ile ilgili size en iyi hizmet ve deneyimi sunabilmemiz açısından, bizlere [email protected] e-posta adresimizden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşabilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Selam bite×en daha önce üye olmuştum kimlik bilgilerim sizde mevcut e mail adresimi unuttum. İçeride biraz birikmiş eksenim var. Telefonu değiştirdiğim için mail adresi ve şifremi unuttum hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum link eski mail adresime gidiyor yardımcı olur musunuz