Birkenstock Türkiye/ Trendyol Online Mağaza

01 Mayıs 2024 15:39

Birkenstock'tan iki adet terlik satın aldım; biri 36 numara beyaz, diğeri 37 numara siyah renkte. Ürünleri hiç kullanmadım ve Trendyol üzerinden Birkenstock Türkiye mağazasından online olarak satın aldım. 36 numaralı terliği ayağıma tam oturmadığı için iade ettim. 37 numaralı terlik ise hâlâ evde masanın üzerinde duruyor. Ürünlerin kullanıldığı ve sıvı teması olduğu iddia edilmiş, ancak böyle bir durum kesinlikle yaşanmadı. İadem onaylandığında ve paramı geri aldığımda 37 numarayı sipariş etmeyi düşünüyordum. Online mağazaların cayma hakkı konusunda müşteri haklarını göz ardı eden tutumları nedeniyle insanlar mağdur oluyor ve bu durum etik kurallara da aykırı. Ürünler sanki uzun süre kullanılmış ve satılamaz hale gelmiş gibi lanse edilerek müşteri, ürünü almaya zorlanıyor. Siyah olanı da iade etmeyi düşünüyorum. Birkenstock'tan online alışveriş yapmanızı önermiyorum çünkü iade sürecinde haksız kazanç sağlayan uygulamaları mevcut. Bu konuyu lütfen Tüketici Hakları'na bildirin. Diğer terlik hâlâ masanın üstünde dururken, yazın gelmesini beklediğim için henüz giymemiştim. Terliğin görselini de paylaşacağım.

Fatma
Fatma
01 Mayıs 2024 15:25

Birkenstock online da ürünün kullanmış olduğunu iddia ediyor kesinlikle böyle bir şey yok iadenin kabul edilip ücretin iadesini istiyorum beyazın 37 sini alacaktım ondan da vazgeçtim gelen cevaba göre sürem 14 günlük cayma bedeli hakkım olduğundan siyahi da iade edeceğim. Ben ürünü kullanmadım. Sadece denedim.

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Terlik İçin Değişim Reddedildi

22 Temmuz 2025 17:03
ayipli-terlik-icin-degisim-reddedildi-2.jpg
ayipli-terlik-icin-degisim-reddedildi-1.jpg
Oya sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 18:05
Betül sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 16:31
Birkenstock Terliğimin Desenleri Farklı
Birkenstock Terliğimin Desenleri Farklı
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Birkenstock Mutfak Terliği Yarılma Ve Mantar Taban

12 Kasım 2023 02:29
Bora sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 19:14