Gonca sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 2024 17:59

29 Nisan Pazartesi akşamı, ambalajını ve iç kapaktaki alüminyum folyoyu ilk kez açarak Bioderma Pigmentbio Night Renewer isimli kremi, ürün açıklamasında yazdığı şekilde yüzüme ilk kez uyguladım ve yattım. Sabah kalktığımda yüzümün burun, burun çevresi, alın ortası ve tüm çene bölgemin kabarmış ve kırmızıya dönmüş olduğunu gördüm. Bu kızarık bölge inflamasyon dan dolayı alev alev yanıyordu. Bu sebepten dolayı dermatoloji doktoruna gittim ve durumu anlattım. En son kullandığım kremden sonra bu duruma geldiğimi anlatınca dermatoloji doktoru, yüzümün bu krem sebebiyle kontakt dermatit olduğunu belirtip gerekli topikal ilaçları verdi ve Bioderma Pigmentbio kremini bir daha kullanmamamı söyledi. Yaşadığım bu durumdan dolayı maddi manevi zarara uğradım, Bioderma'nın benimle iletişime geçerek krem için harcadığım parayı ve doktor/ilaç paralarını bana geri ödemesini talep ediyorum. Bioderma gerekli aksiyonu almaz ise Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım ve sosyal medyada hakkımı arayacağım. Kremin son kullanma tarihi: 04/2025, Lot numarası: 11121N

03 Mayıs 2024 11:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

03 Mayıs 2024 18:01

Verdiğiniz cevabı kabul etmiyorum, size e-mailde bahsettiğim şekilde kontrol randevum olacak doktorumla pazartesi günü, bu raporla birlikte Sağlık Bakanlığı, Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım ve sosyal medyada yayınlayacağım.

08 Mayıs 2024 16:57

Bugün size emailimden alerji ile ilgili doktor raporumu ilettim, sizden dönüş bekliyorum.

10 Mayıs 2024 19:12

Kredi kartıma ürüne ait fiyat iadesi yapıldı diyorsunuz, kartıma iade olan bir bedel yok! Bekliyorum iadeyi. Ayrıca doktor bedelinin de karşılanması gerekiyor. Doktora gitme sebebim sizin ürününüz.

Aslı sonuçtan çok memnun

12 Mayıs 2025 00:56
"Firma kısa sürede iletişime geçerek sorun çözüldü. Teşekkürler"
Bioderma Krem Yüzümde Yanma Ve Lekelere Sebep Oldu
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 15:32
Naos Bioderma Serum Yakın Etkisi Acil İade Talebi
Nisan sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 22:45

08 Mart 2024 17:04
Bioderma Photoderm Spot Leke Karşıtı Güneş Kremi AL-MA-YIN!

Bioderma Pigmentbio Ürünüyle İlk Kullanımda Ciddi Alerjik Reaksiyon Yaşadım

Toprak