Burcu sonuçtan memnun

Bioderma Photoderm Spot İçerik Değişikliği

11 Temmuz 2024 09:42

Bioderma Photoderm spot 150ML içerik değişikliği
Yıllardır severek kullandığım tek güneş kremiydi fakat son yıllarda sık içerik değişikliğine gitmeye başladı. Kullanmaya başladığım her yeni üründe bir farklılık mutlaka hissediyordum ama cildim tolere ediyordu. Bir şekilde. Fakat 30.06.2024 tarihinde elime ulaşan ürünün daha kapağını açar açmaz tahammül edilemez bir koku vardı ve maalesef kalıcı bir koku. Tek sorun kokusu ile de bitmiyor. Maalesef yapısı inanılmaz kötü. Cildim tarafından asla emilmiyor ve inanılmaz yağlı bir görüntü bırakıyor. Cildimde hissettiğim o ağır yapış yapış hissi cabası. Rengi kıvamı kokusu her şeyi o kadar kötü ki. Yılardır ilk kez güneş kremi değiştireceğim ve bir daha kesinlikle Bioderma'nın Herhangi bir ürününü kullanacağıma ihtimal vermiyorum. Marka yöneticileri olarak sizden rica ediyorum. Var olan içerikleri artık değiştirmeyi bırakın.

11 Temmuz 2024 10:00 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

Burcu
Burcu
11 Temmuz 2024 13:39

Şikayet bildirmemin üzerinden çok geçmeden firma benimle iletişime geçerek problemimi çözüme kavuşturdular. İlgi ve alakaları için teşekkür ediyorum. Umarım ürün içerikleri de eski formatına döner

19 Ağustos 2024 09:10

Bioderma Güneş Kremi Formül Değişikliği Hayal Kırıklığı Yarattı