Esra sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2024 08:40
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Söylediğiniz şekilde sandviç metodu ile uyguladım şikayetim geçti herhangi bir komplikasyon oluşturmadı, teşekkür ederim.”

6 Kasım 2024 te Bioderma pigmentbio- c concentrate leke açıcı c vitamini serumu kargodan teslim aldım, ilk günler bir sorun yoktu ancak dün akşam yüzüm yandı. Kıpkırmızı oldu. Tüm yüzüm saatlerce yanık için uğraştım gecenin bir yarısında. Çözümünüz nedir?
Alınan yer Hepsiburada Bioderma satıcısı
Sipariş no:
432 396 735 0
Sipariş tarihi:
04 kasım 2024

16 Aralık 2024 13:57 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Öncelikle ,markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Tüketici İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

26 Aralık 2024 15:08

Peki teşekkür ederim

Duygu

Merhaba şu an ben de aynı durumdayım yüzüm inanılmaz kızardı şişti çok acıyor ve yanıyor nasıl bir tedavi uyguladınız paylaşabilir misiniz?

Esra

Merhaba çok geçmiş olsun. Önce altına nemlendirici krem sürdüm biraz bekletip üstüne c vitamini bu serumu sürdüm bir iki dakika sonra cica krem uyguladım. Veya bazen direkt kremin içine sıktım onu yüzüme sürdüm. Yani kremle geçiş yaptırdım yatıştırması için cica krem sürdüm hemen ardından. Böyle uyguluyorum en başında çok hafif bir ısırma tarzı acıtıyor sonra hiçbir şey kalmıyor herhangi bir kızarıklık oluşturmuyor

01 Mayıs 2025 01:49

19 Aralık 2023 23:42