20 Nisan 2023 21:00

Setur 'dan aldığımız binrota'nın düzenlediği Premium İspanya turunun içindeyiz. O kadar memnun değiliz ki yazmak için turun bitmesini bile bekleyemedik. Çocuğumuz olduğu için her şey daha kolay ve pratik olsun diye düşündüğümüz için bu turu tercih ettik.

Barcelona'dayız. Buraların en pis ve merkeze en uzak otelinde kalıyoruz. Çarşaflar kirli, lavabolar tıkanmış. 4'te tur programı bitiyor ve otele döndüğünüzde tekrar program yapmak isterseniz metroya 14 dakika yürüyerek, merkeze 54 dakika da ulaşabiliyorsunuz! İnanılır gibi değil. Bu kadar maliyet ve alınan hizmet?. Bilseydim asla almazdım.

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Binrota Turizm Vadedilen Konforlu Oteller Yerine Hijyen Ve Konfordan Uzak Odalarla Mağdur Olduk

03 Ağustos 2025 20:06
binrota-turizm-vadedilen-konforlu-oteller-yerine-hijyen-ve-konfordan-uzak-odalarla-magdur-olduk-7.jpg
binrota-turizm-vadedilen-konforlu-oteller-yerine-hijyen-ve-konfordan-uzak-odalarla-magdur-olduk-2.jpg

Binrota Turizm Mağduriyet Yaşama

24 Temmuz 2025 09:14