Alp sonuçtan hiç memnun değil

Bimcell'de 3G Açamıyorum. Her Yolu Denedim.

29 Eylül 2024 12:06

Bimcell'de 3G açamıyorum. Türk Telekom online işlemler, Bimcell online işlemler, mh, SMS kanallarını denedim. Açılmıyor. Üç farklı cihaz denedim.
Bir Samsung iki Xiaomi. Sıkıntının operatörde olduğuna kanaat getirdim. Müşteri temsilcisi dalga geçiyor resmen. Ekranlarına göre sorun yokmuşmuş. Online işlemler uygulamalarının düzgün çalışmadığını söylüyorum. Yordular insanı. 4.5 g diye bir şey olunca 3G'yi gereksiz görüyorlar sanırım. 3G kullanmak istiyorum diyorum anlamıyorlar.

01 Ekim 2024 22:01

Sim kart değişikliği önerdi. Yok kimlik fotokopisi yok şu yok bu derken saatlerce taban teptim. Bankalar sim kart bloke koyar mı dedim. Koymaz dedi. Bu operatör değişikliği değil sadece yedek sim karta geçme bir şey olmaz dedi. Hem çözüm olmadı hem bütün bankalarla sim bloke olduk.

02 Ekim 2024 00:28

En son 2g'yi de kapattılar. Mh dışında arama yapamaz oldum. Ağda kayıtlı değil diyordu. Hattınız erişime kapatılmış dedi mh. Kim kapatmış diyorum? Uygulama üzerinden kapatılmış diyor. Online işlemler uygulamasına girmedim bile. Niye kapatıyorsunuz diyorum. Kim kapatmış bul, inceleme talebi aç diyorum. Olmaz diyor. Kaldı ki o işlevsiz uygulamada hattı erişime kapatma ayarı yok. Çıldırmak üzereyim. Türk Telekom Bimcell yeter artık. Türkiye GSM operatörü çöplüğüne döndü hepsi birbirinden kötü.

03 Ekim 2024 18:20

Pazar gününden beri internet yok Bir çözüm sunmuyorlar. Bıktım.

20 Kasım 2023 20:16

Şeyda
14 Temmuz 2023 11:55
Bimcell 4.5 G Aktifleşmiyor
Esra sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 07:45
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
24 Haziran 2024 18:48