Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Bilkom Servis Elemanın Bozduğu Parça Garanti Kapsamına Sokulmuyor.

16 Haziran 2024 13:41

Vatan Bilgisayar'dan satın almış olduğum TCL marka televizyonumun servis işlemlerini yapan Bilkom benden haksız kazanç elde etmeye çalışıyor. Yeni evleneceğim süreçte Vatan Bilgisayar'dan televizyonu aldıktan birkaç ay sonra kurulumunu yaptırdım. Televizyonumun donma ve kendi kendine kapanma problemi vardı. Bilkom'dan servis talebinde bulundum ve 2 gün içinde servisten arkadaşlar geldi, problemi anlık tespit edemedikleri için benden video talep ettiler. 2 hafta boyunca problem her başıma geldiğinde videoya aldım ve tekrar talepte bulundum. Arkadaşlar bu sefer geldiler ve yazılım güncellemesi attılar. Yazılım güncellemesi atıldığı sırada evde ben değil, eşim vardı ve kendisi teknolojiden hiç anlamaz. Yazılımı attıktan sonra USB cihazı çıkardıktan sonra yuvayı bozmuşlar ama eşime "abla senin bu USB girişi bozuk" demişler. Her neyse ben USB girişini kullanmayan birisiydim. Geçen hafta klavye ve mouse seti aldım TV'ye bağlamak için ama cihaz çalışmadı. Bu sefer başka USB cihaz taktım üründe mi problem var diye ama sırada eşim bana servis elemanın USB ile ilgili dediği şeyi söyledi. Ben de Bilkom'dan servis talebinde bulundum, ertesi gün servisten gelen arkadaşlar "garanti kapsamında değil. USB yeri bozuk, ana kart değişimi gerekebilir" yazmışlar. Tekrar Bilkom ile iletişime geçtim ama sorunu bize yıkıyorlar. Şimdi ben çevrim içi alışveriş sitesi yerine 2-3 bin lira fazla verip Vatan Bilgisayar'dan almışım televizyonu. Bilkom'a ve garantiye de güvenmişim. Bu yapılan rezil davranışı önce buraya yazıyorum, eve geçtiğimde de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Her ortamda da bu mağduriyetimi anlatıp, insanları Vatan Bilgisayar, Bilkom ve dolayısıyla TCL'den uzak tutmak için elimden geleni yapacağım.

01 Temmuz 2024 21:13

Cevap verecek misiniz sayın Bilkom yetkilileri?

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Kasım 2024 14:56
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Uzatıldı Sanıp Mağdur Edildim Sigorta Tamir Masrafını Karşılamadı

Orhan
30 Mayıs 2025 18:54
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
28 Kasım 2024 13:01