Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Beymen KVKK İhlali Ve Gözardı Edilişi

Tolga
29 Aralık 2023 13:37

17 Aralık 2023 Pazar günü Mall Of İstanbul Beymen Club'ta yaşadığım alışveriş deneyimini, markanın talebi üzerine kişilerin davranışlarını açıkça belirtmeden markaya ilettim.

20 Aralık Çarşamba günü alışveriş tarihimde mağazada yönetici olduğunu söyleyen bir hanımefendi, kişisel telefon numaramdan beni arayarak, kendisine markaya gönderdiğim e-postanın iletildiğini söylemiş ve o günkü hareketlerini kendince açıklamıştır. Bu detayları ayrıca sosyal medya hesaplarımdan paylaşacağım. Bu platformda dile getirmek istediğim konu, kişisel telefon numaramın herhangi bir iznim veya yetkim olmadan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kurallarına aykırı olarak doğrudan şikayetin muhatabı ile paylaşılmış olmasıdır.

Bu durumu o***********@beymen.com adresine bildirdiğimde, beni ilk arayan hanımefendi, prosedürlerinin bu şekilde olduğunu (şikayetin doğrudan ilgili kişiye aktarıldığını) ifade etmiştir. Kendisine bunun yanlış olduğunu ve KVKK konusunda daha yetkili birinin beni aramasını talep ettiğimde, hatırlatma e-postam üzerine, bir hafta sonra ikinci bir telefon görüşmesi yaptığım hanımefendi tarafından yapılanın uygun olmadığı kabul edilmiştir.

KVKK'nın öneminin göz ardı edilmesi ve aynı firmada aynı bölümde görev yapan iki farklı kişiden iki farklı bilgi alınması, mağaza ve marka değerine hiç yakışmayan bir durumdur.

Mehlika sonuçtan çok memnun

Mehlika
24 Ekim 2023 16:31
"Hızlı çözüm için teşekkür ederiz. Kurumsal bir firmanın yapması gereken buydu zaten, tercih etme sebebimiz de bu yüzdendir."
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
16 Aralık 2023 23:19
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
12 Mart 2024 17:39
"Biraz gecikmeli olsa da marka kendisine yakışanı yaptı. Karışıklığın benden değil de kargo şirketinden kaynaklı olduğunu kabul edip para iadesini kabul etti. Süreçte emeği geçenlere teşekkür ederim."
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Club'dan Aldığım Tişört Ve Terlikte Kısa Sürede Yaşanan Sorunlar Ve Ret Edilen İnceleme Sonuçları

Asiye
20 Eylül 2025 19:57
Dane sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 13:09