Benca Tur İzmir'in İncileri Gezisi

02 Eylül 2024 19:04

Benca Tur İzmir'in İncileri Gezisi
Öncelikle geziyle alakalı veya rehberle alakalı bir sorun yoktu. Otel ve otelin yemekleri kötüydü ama bunlar olabilecek şeyler. Tabii daha iyi bir otel tercih edilebilirdi, orası ayrı. Ama en büyük sorun, 30'dan fazla kişinin katıldığı gezinin aracının gece daha İzmir'e varmadan arızalanması ve otobanda istop etmesi. İzmir'e vardığımızda gideceğimiz ilk yerlere gitmek için metro kullandık. Bu da rehberin kriz anını iyi bir şekilde yönetmesiyle alakalıydı. Evet, otobüs arızalanabilir; ne şoförün ne de tur görevlisinin bunda bir suçu yok. Ama tamire götürüldü ve daha sonrasında dönüş yolunda yine otobanda kaldık. Yaklaşık 3 saat otobanda bekledikten sonra ancak yeni araç geldi. Bu şikayeti, pozitif anlamda kendilerini geliştirip daha dikkatli ve hassas davranabilmeleri açısından yazıyorum. Otobüsteki kimse yaşanan mağduriyetle alakalı yüksek tepkilerde bulunmadı ve sağduyulu yaklaştı. Fakat herkes bu şekilde davranmayabilirdi. İnsanlar gidecekleri yerlere, işe vs. çok daha geç vakitte gittiler, hatta geç kaldılar. Bu da bir mağduriyettir. Tur ekibinin otobüslerin yola hazır olup olmadığı konusunda daha dikkatli olmalarını rica ediyorum. Çünkü bu geziye bir sürü kişi 6 bin üstünde para verdi. Her şeyden önce otobanda otobüs durdu, bu da insanların hayatlarını tehlikeye atabilecek bir durum oluşturdu. Umarım bu durumu dikkate alırsınız. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

03 Eylül 2024 11:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İstyatur Ve Rehber Şikayeti

12 Temmuz 2024 00:32

İzmir Turu: Beklentilerin Altında Kalan Bir Deneyim

02 Ocak 2025 23:32
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
20 Mayıs 2025 10:31
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Turda Güvensiz Yolculuk Ve Şoför Hatalarıyla Dolu Kötü Bir Deneyim

Yasemin