30 Ocak 2024 17:578.755

Bellona'dan Valencia koltuk takımı aldım. 2 ay oldu alalı. Süngerinde çökmeler oluşmaya başladı. Ses gelmeye başladı. Firmaya ulaşamadım. Tarafıma acil dönüş yapılmasını istiyorum. Daha taksitleri bitmedi. Bu kadar güvenerek aldık. Hayal kırıklığına uğradık.

14 Şubat 2024 18:16

Bellona dan valencia koltuk takımı alalı 2 ay oldu. Süngerlerinde potluklar oluşmaya başladı. Firmaya ulaştık gelip değerlendireceğiz demelerine rağmen aradan 2 hafta geçti. Geri dönüş olmadı. Konuyla hiç alakaları yok ayıplı ürün verilmiş oldu ve ürünün arkasında durmuyorlar. Gelip değerlendirseler sorunu söyleseler hadi neyse oda yok. Firmayla ilgili 2. Şikayetim eğer yine sonuç olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

Eki aç
30 Ocak 2024 18:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

Şeyma
31 Ocak 2024 18:01

Gün içinde dönüş yapılacak denildi ama ne arayan ve ne soran var şikayet hattına ulaştım onlarda gün içinde dönüş yapacağız dediler. Çözüm bulunmazsa mahkemelik olacağız

2 Şubat 2024 09:13

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Yorumlar(7)

Ozlem
16 Mayıs 2024 20:52

Şeyma hanim koltuk takımınızla alakalı şikayetiniz cozumlendimi. Aynı şikayetler bende de var Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum Umarım. Oradan sorunumuz cozumlenir. Bin pişman oldum Bellona'dan alışveriş yaptığıma

Sümeyye
20 Şubat 2024 16:54

Merhabalar benim koltukta çökme ve elyaf çıkması oldu geldiler neymiş süpürgeyle süpürülmüyormuş bezle silecekmişim koltuk takımını böyle saçmalık görmedim suçu bana atıyorlar bende Tüketici Hakem Heyeti başvuru yapacağım bin pişman oldum aldığıma kimseye önermiyorum Bellona'yı

Gizem
18 Şubat 2024 22:49

Bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm alabildiniz mi benimde 4 ayda çöktü ses geliyor

Yeliz
3 Şubat 2024 00:28

Benimde durum aynı geldiler koltuğu götürüp tamir edeceğiz dediler bende daha yeni aldığım ve evimde başka koltuk olmadığı için uzun süre koltuksuz kalmaya razı olmadın sorun onlarınken neden ben mağdur olayimki Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim en kısa zamanda hallolur inşallah sizde öyle yapın

16 Ekim 2024 10:042.993

Merhaba Bellona'dan aldığımız Valencia koltuk takımı geldiği ilk günden itibaren çok kötü kokuyor günlerdir havalandırma...

30 Ocak 2024 15:596.467

Yaklaşık üç ay önce Bellona'dan Valencia koltuk takımı satın aldım. Satın aldıktan bir hafta sonra koltukta sorunlar çık...

2 Destek2 Yorum

2 Haziran 2024 10:203.075

Yaklaşık 1.5 yıl önce Bellona'dan aldığımız Valencia koltuk takımı berjerlerinin süngerleri gözle görünür şekilde çöktü....

2 Yorum

Tümünü Gör
Bellona Oturma Grubu Hasarı

Bellona OturmaGrubu Hasarı

Merve
Bellona Atlanta Köşe Takımı Sorunu

Bellona AtlantaKöşe Takımı Sorunu

Merve
Bellona Üründe Sorun Var!

Bellona ÜründeSorun Var!

Elig
Bellona Kalitesiz Plastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Bellona KalitesizPlastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Gülhan
Bellona Koltuklar Kirli Ve Yırtık!

Bellona KoltuklarKirli Ve Yırtık!

Muazzez

Öne ÇıkanKonular