Nejat
03 Ağustos 15:38

Yaklaşık 8-9 ay önce Bellona'dan aldığımız Silva model koltuk takımımızda, ortalama ilk 3 ay içerisinde kumaşta tüylenme meydana geldi. Bu tüylenme ilk başlarda az seviyedeydi fakat gün geçtikçe ilerledi, çoğaldı ve koltuklarımız kötü bir hal almaya başladı. Ardından yetkili servise başvurduk, bir ekip geldi. Yerinde kontrol ettiler ve kullanıcı hatası dediler. Kabul etmediler. Hatta yetkili servis çalışanlarından R*** Bey bize şu cümleyi kurdu: 'Evin içinde giydiğiniz eşofman, pijama vs. kıyafetlerin kalitesizliğinden dolayı bu kumaş tüylenme yapmış.' diyerek bizimle dalga geçercesine yanıt verdi. Akıl ve mantığa sığmayan bu konuşmadan sonra biz Tüketici Hakları'na gidip şikayette bulunduk, hukuki süreç devam ediyor. Biz Bellona markasına güvenip alışveriş yaptığımız için binlerce kez pişman olduk ve bu son alışverişimizdi bu markadan. Umarım bu yazım çok kişilere ulaşır ve bizim gibi Bellona'ya güvenip alışveriş yapmaz. Biz bu şekilde ürününün arkasında durmayan, müşteriyi önemsemeyip dalga geçen bir firmayı ilk kez gördük ve tecrübe ettik. Bundan sonra kesinlikle önünden dahi geçmeyeceğim.

03 Ağustos 15:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

05 Ağustos 11:18

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Nejat
05 Ağustos 12:04

Bu cevaplamayla hiç kimse yanlış yorumlamasın sorunumuza çözüm falan bulunmadı sadece tekrar yetkili servisi yönlendirip baktıracaklardı ama zaten bizim konumuz Tüketici Mahkemesinde olduğu için istemedim servis falan. Servis geldiğinde ne olacak? Önce gelen adamlar yine gelecek bu sefer belki merkezin baskısıyla daha fazla rezil olmayalım mantığıyla kumaş değişimi yapalım diyecekler ama ben kumaş değişimi falan istemiyorum. Ben bu koltuk takımının iade alınıp tarafıma koltuk takımının güncel tutardaki fiyatının iade edilmesini talep edeceğim. Çünkü benimle dalga gecen bir markayla daha da işim olmaz. Yıllar sürse de üst mahkemelerde ben bu işi kazanacagım. Müşteriyi enayi yerine koymaya alıştılar ama bu sefer ben çok uğraşacağım bu markayla.

Bellona Ayıplı Ürünü İade Almıyor.

Filiz
16 Eylül 15:48