Bellona Silva Koltuk Takımı

Bellona Silva Koltuk Takımı
Seray
01 Mayıs 2024 12:32

Temmuz 2023'te Bellona Akhisar bayisinden Silva koltuk takımı satın aldık. Ağustos ayında teslimatı yapıldı. Satın alırken kumaşın tüylenip tüylenmeyeceğini ısrarla sorduk; çünkü kumaşın tüylenme yapabileceği izlenimi uyandırıyordu. Ancak bize böyle bir sorunla karşılaşmayacağımızı garanti ettiler. Ne yazık ki yaklaşık bir ay sonra koltuklar tüylenmeye başladı. Durumu bildirdiğimizde yetkililer gelip inceleme yaptıklarında kumaşın doğası gereği tüylenme yapabileceğini ifade ettiler. Ancak hangi koltuk kumaşının özelliği tüylenme olabilir ve bu nasıl normal bir durum olabilir? Koltuklar kıyafet gibi tüylenince atılıp yenisi alınacak bir ürün değildir. Mayıs ayına girmemize rağmen henüz bir yıl dolmadan koltuk takımı kullanılamaz bir hal aldı. Yaşadığımız bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz. Ödediğimiz tutar azımsanacak bir miktar değil. Eğer bu fiyata satış yapıyorsanız, ürünün kalitesini ve müşteri memnuniyetini sağlamak zorundasınız. Yaşanan sorunun video kaydını da ekte bulabilirsiniz.

01 Mayıs 2024 12:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

02 Mayıs 2024 10:37

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Nejat sonuçtan memnun değil

Nejat
03 Ağustos 2024 15:38

Bellona Kusurlu Koltuk Takımı Değiştirmiyor

03 Şubat 2024 20:06
Bellona Kusurlu Koltuk Takımı Değiştirmiyor
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul
29 Ocak 2024 17:24