Gaziantep Beko Kozmos Şubesi Ve Beko Genel Merkezi Şikayetim

17 Eylül 2024 19:541.549

Sayın Yetkili,

Ben Ümit K****** olarak, Beko markasına olan güvenimizle 14.05.2023 tarihinde Gaziantep Beko Kozmos Şubesi'nden 191641 EI model kodlu buzdolabı ve BM11041WF kodlu bulaşık makinesi satın aldım. Satın alma esnasında bayi sahibi Y**** Hanım ve eşi, ürünlerimizin 2 yıla kadar bayi deposunda kalabileceğini ve Gaziantep dışına sevkiyat gerektiğinde mevcut illerdeki bayilerden destek alarak sevkiyatın ücretsiz olarak sağlanabileceğini açıkça belirttiler.

Ancak, 17.09.2024 tarihinde ürünlerin Ankara'ya sevkiyatı ile ilgili talep ettiğimizde, 6000 TL sevkiyat ücreti talep edildiğini öğrendik. Bu durum, satış öncesi tarafımıza verilen sözlerin ve beyanların açıkça ihlalidir.

Beko Genel Merkezi ile yaptığımız görüşmede, bu konuda herhangi bir çözüm üretemeyeceklerini belirttiler. Beko markasına olan güvenimizi zedeleyici bu tavır, hem satış öncesinde verilen sözlerin yerine getirilmediğini hem de müşteri memnuniyetine verilen önemin eksik olduğunu açıkça göstermektedir.

Bu mağduriyetin bir an önce çözülmesini talep ediyor, Beko'nun markasını koruma ve müşteri memnuniyetini sağlama konusundaki sorumluluğunu yerine getirmesini bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmediği takdirde, bu durumu daha geniş bir kamuoyuna ve ilgili mercilere taşıma hakkımı saklı tutuyorum.

Gerekenin bir an önce yapılmasını rica ederim.

18 Eylül 2024 12:44 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

18 Eylül 2024 18:16

Sayın Yetkili, Beko Genel Merkezi ve Gaziantep Beko Kozmos Şubesi yetkilisi Yeşim Hanım ile yaptığım görüşmede, sorunumuzun çözümü konusunda hiçbir adım atılmayacağı net bir şekilde belirtilmiştir. 6000 TL kargo bedelinin tüketiciye yüklenmesi, Beko markasının müşteri memnuniyetine verdiği önemin ne denli zayıf olduğunu göstermektedir. Satış öncesinde verilen sözlerin yerine getirilmemesi, açıkça güvenimizi zedelemiştir. Bu durumun bir an önce düzeltilmesini ve Beko’nun itibarını koruyacak somut adımlar atmasını talep ediyorum.

Özlem
Özlem
18 Eylül 2024 21:58

Bizde, Beko markası Mersin şubesinden aldığımız çay&kahve makinesiyle ilgili teslimat sürecinde bazı sorunlar yaşadık. Genel merkezin bu tür durumlara yaklaşımının daha çözüm ve sonuç odaklı olması gerektiğini düşünüyorum. Marka yüzü olarak tüketiciyle ilk teması kuran temsilcilerin dikkatle seçilmesi de ayrıca önemli. Satış öncesi verilen sözlerin güven oluşturma konusunda kritik bir rolü var; ancak ne yazık ki bu süreçte bazı temsilcilerin davranışları sonucu, markaya karşı güveni zedeledi. Bu tür durumlar da müşteri memnuniyetine verilen önemin yetersiz olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Bu konudaki sıkıntınızın tüketici olarak sizin açınızdan olumlu sonuçlanmasını umuyorum. [özlem u.]

Zeynep
Zeynep
5 Ekim 2023 10:183.410

12.09.2023 tarihinde Beko'dan buzdolabı + çamaşır makinesi + bulaşık makinesi aldım ertesi gün kuruluma geldi. 5 dakikad...

Duygu
Duygu
16 Ağustos 2024 16:171.146

Bir yıl olmadan Beko markasından aldığım buzdolabı bugün itibarıyla 6. Kez arıza yaptı. Her seferinde servisi çağırdık; ...

1 Destek

Tümünü Gör
Beko Ayıplı Ürünü Teknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

Beko Ayıplı ÜrünüTeknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

İbrahim
Beko Servisin Bilinçsizliği

Beko ServisinBilinçsizliği

Nazan
Beko Çözüm Bulunamayan Buzdolabı

Beko ÇözümBulunamayan Buzdolabı

Eda
Beko Buzdolabı Cam Kapak Renk Farklılığı (Sararması)

Beko Buzdolabı CamKapak Renk Farklılığı (Sararması)

Gizem
Beko Buzdolabı Buzlanma Sorunu

Beko BuzdolabıBuzlanma Sorunu

Yahyakemal
Beko Kombi Buzdolabı 670531El Arızası!

Beko Kombi Buzdolabı670531El Arızası!

Tülin

Öne ÇıkanKonular