Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Beko Televizyon Kasma Donma Sorunu

15 Ocak 2024 19:23

Ürünü aldığımız günden beri sorunlar yaşıyoruz. Sürekli donma, kasma, kendi kendine açılıp kapanma, kumandayı algılamama sorunları oluyor. Bazen televizyonun tepki vermesi için 15-20 dakika beklemek zorunda kalıyoruz ve sonunda fişini çekip geri takmak zorunda kalıyoruz. Bu arızayı sürekli yaşıyoruz. Servis üç-dört defa gelip bakmasına rağmen hiçbir şey düzelmiyor. Her seferinde gelip, hiçbir şey yapmadan gereksiz şeyler anlatıp gidiyorlar. Televizyonun arızalı ve sorunlu bir ürün olduğu açık; bu nedenle iade veya değişimini talep ediyoruz.

13 Mart 2024 12:09

Beko Marka televizyonumuzu 19.05.2023 tarihinde satın aldık kurdurduk 2-3 ay geçtikten sonra sorunlar yaşamaya başladık sürekli ekran donma problemi oluyordu çok aşırı kasma yapıyordu kumanda işlem yapmıyordu ve hele interneti kesinlikle giremiyorduk bir video dahi açamıyorduk defalarca servis çağırmamıza rağmen gelip alakasız şeyler söyleyip gidiyorlardı internetten kaynaklı prizden kaynaklı güncellemeden kaynaklı olduğunu söyleyip bir şey yapmadan gidiyorlardı en son gelen servis benden video kaydı çekmemi istedi dediği gibi yaptım sorun olduğu anda video kaydı aldım onlara gösterdim yolladım size geri dönüş yapacağız dediler beni aradıklarında ana kartı değişmesi gerektiği söylendi ben bunu kabul etmiyorum daha bir senesi dolmamış ürünü ne sebeple ben ana kart değiştirireyim çok saçma ben bu ürünün iadesini talep ediyorum gerekli olan her yere daha şikayette bulun

15 Ocak 2024 20:33 (Şikayetten 1 saat sonra)
16 Ocak 2024 12:13

Servis bugün evimize geldi tekrardan saçma sapan kontroller yapıp güncelleme yaptım diyerek adresten ayrıldılar sorun hiçbir şekilde düzelmiyor aynı sorun devam ediyor biz en son bu ürünü çöpe atacağız yani balkondan aşağı atacağım bütün haber kanallarını gerekirse çağıracağım bu şekilde video çekip her yere paylaşacağım yani en son bu olacak

09 Aralık 2024 10:48

Beko'dan aldığımız televizyon, ilk aldığımız günden beri arıza veriyor. Bir defa ana kart değişti, sonrasında sorunlar devam etti. Arızalı ürün değişimi yapıldı. Değişimden iki ay sonra tekrar aynı sorunlar devam ediyor. Servis geldi, bir şey yapmadan gitti ve video istedi. Video yolladık, bir haftadır geri dönüş yapılmadı. Kendim de servis çalışanıyım, böyle kötü bir hizmet görmedim. Gerekli olan her yere şikayet edeceğim, ürünün iadesini istiyorum. Artık bu markadan kurtulmak istiyorum.

Aleyna
02 Mayıs 2024 23:55

Televizyonum Donuyor Ve Beko İlgilenmiyor.

Nazlıcan
13 Eylül 2023 11:23