Şefika sonuçtan hiç memnun değil

Beko Km 81b Kurutma Makinesi Su Akıtıyor

Beko Km 81b Kurutma Makinesi Su Akıtıyor
10 Ekim 2023 12:24

Beko'dan yeniden değerlendirilmiş diye sattıkları ürün su tankından su akıtıyor her yer su doluyor evde harika bir olay değil mii? Parkeler şişiyor ve kusurlu makine satıyorlar? Bayiye gittiğinde kaba saba bir kişi, muhatap dahi bulamıyorsun. Karşında mükemmel şubelik mükemmel müşteri memnuniyeti

18 Ekim 2023 14:21

Gaziosmanpaşa aykoç şubesinden aldığım Beko km81B kurutma makinesi bozuk. Ne firma ne bayi ürünün arkasında durmuyor. Gittiğimde kaba saba bir tavır. Bozuk ürünü müşteriye satıyorlar. Ürün geldiği gün kullandığımda su akıtıyordu servis geldi gördü hala iadesi geçekleşmedi. Para iadesini gerçekleştirmiyorlar. 15 gündür bu olayla ilgili sürekli arıyorum müşteri hizmetlerini size ulaşmadılar mı iletişime geçmediler mi diyorlar fakat karşınızda bir muhatap bile yok. 14.500 TL para vermişim makineye beni paramla mağdur ettiler. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Kazançları da helal olmasın. İnsanları oyalayarak iş yaptıklarını zannediyorlar ama kesinlikle sizi anlayan kimse yok. Herkes anladığını söylüyor. Servis evime geldi. Makinemin altı hep su parkeler şişti hala makine neden bende bekliyor. Bunun maliyetini de siz gidereceksiniz. Gerekirse firma sahibi kim ise arasın beni ben bütün detayları anlatayım. Müşteri hizmetleri de Beko şubesi de serviste kesinlikle yardımcı olmuyor çünkü. Ben paramı istiyorum. 15-20 gündür bu işle uğraşıyorum ben ama kimse yardımcı olmadı. Bu işin peşinde ben koşuyorum. Ürün ilk geldiği gün çalışırken su akıtmaya başladı. 2. Günde aynı şekilde 48 saat olmadan aldığım bayiye gittim. Karşımda muhatap dahi olunmayacak bir kişi var. Kesinlikle anlamıyor dinlemiyor. Kadın var karşısında bağırarak konuşuyor beni mağazasından kovuyor. O gün o mağaza 35 bin tl para harcadım ben o kimde beni mağazadan kovuyor. Üstelik müşteri hizmetleri bana ürünü iade edemezsiniz dedi? Pardon bu bilgi neden verilmedi. Ürünü satarken bin bir laf ile ürün satıyorsunuz. Ama iadeye gelince iade edemezsiniz. Nasıl oluyor da müşterinin hakkını elinden alıyorsunuz. Acil ürünün benden alınıp paramın geri yatırılmasını istiyorum. Acil.

Ek
18 Ekim 2023 14:12

Gaziosmanpaşa aykoç şubesinden aldığım Beko km81B kurutma makinesi bozuk. Ne firma ne bayi ürünün arkasında durmuyor. Gittiğimde kaba saba bir tavır. Bozuk ürünü müşteriye satıyorlar. Ürün geldiği gün kullandığımda su akıtıyordu servis geldi gördü hala iadesi geçekleşmedi. Para iadesini gerçekleştirmiyorlar. 15 gündür bu olayla ilgili sürekli arıyorum müşteri hizmetlerini size ulaşmadılar mı iletişime geçmediler mi diyorlar fakat karşınızda bir muhatap bile yok. 14.500 TL para vermişim makineye beni paramla mağdur ettiler. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Kazançları da helal olmasın. İnsanları oyalayarak iş yaptıklarını zannediyorlar ama kesinlikle sizi anlayan kimse yok. Herkes anladığını söylüyor. Gerekirse firma sahibi kim ise arasın beni ben bütün detayları anlatayım. Müşteri hizmetleri de Beko şubesi de serviste kesinlikle yardımcı olmuyor çünkü. Ben paramı istiyorum. 15-20 gündür bu işle uğraşıyorum ben ama kimse yardımcı olmadı. Bu işin peşinde ben koşuyorum. Ürün ilk geldiği gün çalışırken su akıtmaya başladı. 2. Günde aynı şekilde 48 saat olmadan aldığım bayiye gittim. Karşımda muhatap dahi olunmayacak bir kişi var. Kesinlikle anlamıyor dinlemiyor. Kadın var karşısında bağırarak konuşuyor beni mağazasından kovuyor. O gün o mağaza 35 bin tl para harcadım ben o kimde beni mağazadan kovuyor. Üstelik müşteri hizmetleri bana ürünü iade edemezsiniz dedi? Pardon bu bilgi neden verilmedi. Ürünü satarken bin bir laf ile ürün satıyorsunuz. Ama iadeye gelince iade edemezsiniz. Nasıl oluyor da müşterinin hakkını elinden alıyorsunuz. Acil ürünün benden alınıp paramın geri yatırılmasını istiyorum. Acil.

Ek
10 Ekim 2023 12:43

Ürünü 30.09.23 tarihinde satın aldım. 2.10.23 tarihinde teslimat yapıldı akşamına ürünü kullandım. Ürün geldiği gün gibi su akıtmaya başladı, ilk kullanımda normal bir durum mu bu sizce? Beko iadesi için gittiğimde yok servis gelsin karar versin. Tamam servis geldi hala iade ile ilgili bir dönüş sağlanmadı. Müşteri hizmetleri yeniden değerlendirilmiş ürün diye iade edilemeyeceğini söylüyor ki bu bilgi kesinlikle bize verilmedi. İade için gittiğimde beni mi satın aldın diyen bir yetkili bayi? Beni mağazadan kovan yetkili bayi? Ben 14.500 TL ürün almışım şu an hem kullanamıyorum hem de ödemiş olduğum paramla mağdur oluyorum. Bunun hangi şirkette açıklaması var? Ben şu an bu ürünü kullanamıyorum ve borcunu ödüyorum. Makineyi çekiyorum altı su dolu. Parkelerin şişmesine mi üzüleyim? Makineyi bir hevesle alıp kullanamadığıma mı üzüleyim bilemedim. Acilen para iadesini istiyorum. En lazım olduğu anda ürünü kullanamamak ve boşuna para harcamış olmam ne kadar mağdur olduğumu gösteriyordur diye düşünüyorum. Yani yeniden değerlendirilmiş diye insanları kandırarak satış yapıyorsunuz ve ürününüzün arkasında durmuyorsunuz. Ben çalışan bir insanım ve makinenin başında durarak su akıtacak mı diye bekleyemem. Ya da çamaşırları kurutmaya attığımda geldiğimde göl gibi bir ortamla karşılaşmak istemiyorum. Benim şu an en ihtiyacım olduğu noktada makineyi kullanamıyor oluşum tamamen markaya karşı güvensizlik ve mağdur olmam. Paramın iadesini istiyorum. Gidip karşımda daha muhatap bulabileceğim bir firmadan alışveriş yapacağım Beko markasını da kesinlikle tavsiye etmiyorum.

10 Ekim 2023 13:04 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Beko Hakem Heyeti Kararına Rağmen Değişim Yapmadılar

Sibel
03 Şubat 2024 22:13
Bora sonuçtan hiç memnun değil

Bora
08 Temmuz 2023 00:51
Rıza sonuçtan çok memnun

Rıza
03 Temmuz 2024 12:35
"Aradılar ve ürünün yenisi geleceğini söylediler çok teşekkür ederim"

Merve
15 Ağustos 2024 14:26