Beko Buzdolabında Aydınlatma Eksikliği Ve Kalite Sorunu

Yavuz
25 Aralık 2024 23:53

15 gün önce Beko bayisinden aldığım 978556 EB model buzdolabının dondurucu kısmında aydınlatma lambası yok. Bayi bu eksikliği söylemedi, buzdolabı çalışır vaziyette olmadığı için biz de farkına varamadık. Ürün geldikten bir gün sonra farkına vardık. Bu ne ya, hangi akıllı dondurucuda aydınlatma yok? Olmayan buzdolabı alır mı? Benim 15 sene önce aldığım dolapta bile aydınlatma var. Dolabın yan yüzleri sanki ezilmiş gibi dalgalı boyalı. Servis görevlileri, bu modellerde fabrika hatasından dolayı şikayet aldıklarını söylediler. Yerli malı alalım, ülkemiz kazansın diyoruz. Beko'dan ilk kez ürün aldım, pişman oldum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

26 Aralık 2024 11:57 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
19 Eylül 2024 23:29
Beko Üretim Hatalı Buzdolabı
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabında LED Işık Eksikliği Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

Pınar
21 Ağustos 18:16
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
03 Ocak 2024 13:45