28 Haziran 2024 19:20

2023 yılının mayıs ayında Antalya Şarampol' de bulunan Beko Eren ticaretten buzdolabı satın aldık. Bizimle orada yetkili olan N***** hanım ilgilendi. O da işi gereği satacak olduğu ürünü gayet güzel överek, pazarlayarak ürünü bize tanıttı. İşini severek yaptığını, Herhangi bir sorunda sattığı ürünün arkasında olacağını, yardımcı olacağını söyledi. Bizde güvendik ve bize övülen dolabı satın almaya karar verdik. Buzdolabını aldığımdan beri dolaptan yana yüzüm gülmedi. Defalarca servis kaydı açıldı, bakıldı. Dolap daha yeni bir yıllık olmasına rağmen bir sürü sorun çıkardı. Yeni aldığımız ürüne 3 hafta sonra yazılım güncelleştirmesi yapıldı. Sonra buzluk kapağının altından su akıttı. Ve servis bana dolabın ocağa çok yakın olduğunu söyledi. Dalga geçer gibi. Sanırım oturma odasına koymalıydık buzdolabını. Sonra Antalya sıcağında dolaptan asla soğuk su içemiyoruz. Çünkü dolabımız suyu bile soğutmuyor. Servis buna da havaların çok sıcak olduğunu, dolaba çok ürün koymamam gerektiğini söyledi. 😁 şimdi de dijital ekran göstergesinde ünlem işareti yanıyor ve ben artık illallah dedim servis kaydı oluşturmaktan. Aldığım bayana N***** hanıma ulaştım. Satarken sattığı ürünün her türlü sıkıntısından arkasında durup, yardımcı olacağını söylemesine istinaden. Servis numarası atıp kayıt açtırmamı söyledi. Velhasıl kelam arkadaşlar Beko benim için tamamen bir hayal kırıklığı oldu. Ekte ekleyeceğim resimde dolap modelini görebilirsiniz. Tercihimi ve Beko'dan yana kullandığıma çok pişmanım ve hakkımı tüketici haklarında sonuna kadar arayacağım.

01 Temmuz 2024 15:18 (Şikayetten 2 gün sonra)
03 Temmuz 2024 14:48
Beko Buzdolabı: Hayal Kırıklığı Ve Bitmeyen Sorunlar

Evet arandım. Yetkili arkadaşlar geldiler ve servis kaydı oluşturdular cihaz konulacakmış dolaba. Soğukluğunu ölçmek için. Gelen yetkili servisteki arkadaş dolabı bana komple boşalttırıp arka kısmını açtı ve sol tarafta buzlanma olduğunu gördü. Sağ tarafta kanalların tıkalı olduğunu ve dolabın sağ tarafında soğutma olmadığını söyledi. Ürünün değişmesi gerektiğini söyledi. Üstünü aradığında yine de cihazın konulmasını ve rapor olarak elde bulunmasını istedi. Cihaz konulacak yarın umarım cihaz da doğru ölçümü yapar buzlanma zaten her şeyi açıklıyor. İnşallah Beko sözünde durur ve hatalı olan bu ürünü değiştirip benim mağduriyetimi giderir.

Bilal sonuçtan memnun

Bilal
07 Ağustos 2024 14:49
"Uzun uğraşlar sonucu değişim yapıldı. Teşekkür ederiz."

Hülya
09 Ağustos 2023 13:14
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
14 Haziran 2024 09:46
Adem sonuçtan memnun

Adem
05 Ağustos 2023 16:54
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
14 Ağustos 2024 12:57