BDDK Bankanın Hesap Açma Sürecindeki Sorumsuz Tavrı

Recep
28 Kasım 2024 15:36

Kasım ayı içinde şirket hesabı için başvuruda bulundum ancak banka hesap işlemini sağlamadı. Banka daha önce de beni mağdur etmişti. Kendilerini BDDK, Bankalar Birliği ve sosyal medya üzerinden şikayet ettim.

İstanbul'da maaş hesabı için gittiğimde hesap açmadılar. 'Siz bizi şikayet ediyorsunuz' dediler. Temsilcileri, hakkınızı aradığınız için işlem sağlamayacaklarını belirttiler. Konu hakkında işlem sağlanmazsa yasal yollarla çözmek zorunda kalacağım.

26 Şubat 2025 13:07

Merhaba TEB bankası hesap açmıyor daha önce bankada hesabım vardı kampanyada tarafımı mağdur etti BDDK ve sosyal medyada konuyu dile getirdiğim için banka hesabımı kapattı istediğimiz usulsüzlüğü mağduriyeti yaparız ama siz şikayet edemezsiniz ederseniz hesaplarınızı kapatırız şeklinde tehdit ve eylemler uygulamakta konu hakkında şubeye gidiniz diyorlar fakat şubelerde hesap açılmıyor konu hakkında son uyarım bu hafta içi hesap açılmazsa hem BDDK hem Bankalar Birliği hem de Tüketici Mahkemesi ve savcılık nezdinde işlem sağlayıp konuyu tüm sosyal medya yazılı basında paylaşıp müşterilere bu şekilde muamele yapıldığını hak arama ve şikayet etme haklarını kullandıkları için bu şekilde işlem sağlandığı nedeniyle tüm yukarıdaki adımları atacağım

11 Şubat 2025 17:19

Merhaba acılan şikayet kayıtları banka sonuçlandırıp müşteriye bilgi vermeden sonuçlanıyor ve müşteriye bilgi ve cevap verilmediği halde sonuçlandı şeklinde cevap vermekte fakat sonuç ve cevap bulunmamakta ve müşteriye cevap verilmemiştir bu konu nezdinde müşterilerin anayasal haklarını kullandırılmadığı ve anayasal olan hakları yapılmamakta şikayet kaydı açma kaydın sonuçlanması cevap verilmemesi BDDK tüketici korunması kanunu bilgi edinme kanunu uygun işlem yapılmadığı resimde açıkça ortadadır konu hakkında ivedilikle yapılmazsa yasal işlem ve suç duyurusunda bulunacağım

07 Şubat 2025 16:07

K***  adlı müşteri temsilcisi şikayet kaydı açmadı 40 dakika telefon açmam yapmam şeklinde bilgi verdi banka üzerinde bulunan yasal takip ve diğer durumlar ile ilgi işlemler sağlanmadı şubeden ticari hesap açtım şube tarafıma internet bankacılığı şifre ticari banka kartı vermedi çağrı merkezi hizmet vermiyor mağdur edildim konu hakkında şikayetçiyim mağduriyetlerim giderilmesini istiyorum

04 Şubat 2025 14:10

Merhaba Akbank business banka kartım mevcut bireysel ve ticari banka kartlarında 5 bin TL Nakit limit belirlemiş ve bu arttırmıyorlar ve bunu istediğimde banka kuralı bu banka ne diyorsa o olacak şeklinde beyanı olmuştur serap adlı temsilci bu şekilde söylemiştir 5 bin tl günümüzde para çekme limiti düşük ve mağduriyet yaratmaktadır bu sebeple konuyu tüm mercilere ileteceğimi beyan ederim

28 Ocak 2025 20:12

Merhaba dün bankanın uygulamasını indirdim kurumsal müşteri olacaktım fakat olamadım uygulamaya ticari koymuşlar ama işlem sağlanmıyor aradığımda şubeye gideceksin emri ile konuşuyorlar 2025 yılında uygulamaya yalandan müşteri olma koyuyorlar ama müşteri olamıyorsun bu nasıl bir iş bilmezlik konu hakkında banka bu işi uygulama üzerinden müşteri olma süreci olmazsa BDDK Bankalar Birliği ve yasal yollara başvurup maddi manevi dava açacağım

28 Ocak 2025 17:28

Merhaba Garanti Bankası'nın bireysel müşterisiyim ticari hesap açma için bankanın resmi internet sayfasına girdim burada yazılı olarak bilgiler neticesinde mobil internet bankacılığından girdim fakat sayfada yazılan beyanlara istinaden işlemleri sağladım fakat burada yazan bilgilerin yanlış eksik ve gerçeği yansıtmadığını anladım ne vergi numarasını ne telefon numarası ne de görüntülü şekilde temsilciye bağlandı müşteriye aldatıcı eksik hatalı şekilde bilgi verildi seda adlı takım lideriyle görüştüm oda şubeye gideceksin şeklinde beyanda bulundu ticari hesap için şubeye gideceksin işleminde bulunuldu konu hakkında şubeye gitmeden banka bu işlemi sağlayacak

24 Ocak 2025 14:16

Merhaba 09/01/2025 tarihinde kurye başvuru evraklarımı aldı hesap açılış işlemleri ile ilgili 46 gündür hesap işlemi sağlanmadı şube mobil canlı görüşme telefon görüşme çağrı merkezi sorunu çözmedi ve WhatsApp yazışmaları çağrı merkezi yazışmaları beyanları ortada konu hakkında işlem sağlanmadı sürekli yalan beyan açılan ve arka planda silinen kayıtlar şikayet kaydı aç dediğimde kayıt açmayıp mail yoluyla işlem sağlanmış ve hiçbir sorun çözülmemiştir hesaplar ivedilikle açılmazsa 15 fazla personeli maddi manevi tazminat davası açıp yazışmaları ve görüşme kayıtlarını tüm Türkiye duyurmak zorunda kalacağım personel isimleri suna serap aybüke gülhan sabri beyza fatma selinay bahadır enis oğuzhan Selçuk çağrı merkezi çalışanları yetkili talep ettiğimde işlem sağlanacak deyip sağlanmadı hesap bireysel ve kurumsal açılısında sorun yaşıyorum çözülmediği için BDDK Bankalar Birliği ve dava açıp maddi manevi tazminat talep edeceğim konuşmalar ve yazışmalar tüm Türkiye duyacak şekilde paylaşacağım

20 Ocak 2025 12:46

Merhaba ING Bank Kurumsal hesabı açtırmak istedim 43 gün geçti hala beni bekletiyorlar WhatsApp yazışmaları ula iletişime geçtim işlem yapılmazsa sizi dava edeceğim dedi bizi nasıl tehdit edersin diye cevap geldi 43 gündür telefon canlı görüşmeyle maille şikayet kaydıyla iletmeme rağmen onlarca kez işlem sağlanmadı genel müdürlük şube canlı görüşme telefon hiçbir işlem yapmadı hakkınızda suç duyurusu bulunacağım dediğimde bizi tehdit edemezsin ING müşterileri mağdur edecek yalan beyanda bulunacak işlemleri saglanmiyacak yargı yoluna gideceğim değince tehdit edemezsin diyecek konu hakkında banka bugün hesabı açacağız dedi yine açılmadı konu hakkında gereken yasal işlemleri mesajları telefon görüşmeleri HTS kayıtlarını çıkarıp işlem saglaticam Tüm Turkiye ING nasıl mağdur edildiğimi öğrenecek

İnternet Bankacılığı Erişiminin Hukuksuz Engellenmesi Nedeniyle Mağduriyet

Can