Malatya Baymak Yetkili Servisi

Üzeyir
20 Temmuz 2024 22:41

Malatya Park AVM Migros mağazasından Baymak markalı termosifon aldım. Ürünün kutusunda ücretsiz montaj kuponu vardı. Malatya yetkili servisini arayıp durumu teyit ettikten sonra randevu oluşturduk. Montaj için gelen servis elemanları daha binaya girmeden uzunca bir vida ile geldiler. Montaj için kutudan çıkan parçaların duvar için uygun olmadığını, montaj yapıldıktan bir süre sonra termosifonun düşebileceğini söylediler. Ücretsiz olması gereken işlem için de 250 TL ücret talep ettiler. Konuyla ilgili müşteri hizmetlerini aradım ancak ulaşamayınca Malatya yetkili servisini aradım. Muhatap şahıs çok kaba ve hiç hoş olmayan bir üslupla konuştu. Ayrıca ısrarla sesini yükseltmemesini, müşteri olmam hasebiyle 'siz' demesini söylememe rağmen aynı çirkin tavırla konuşmaya devam etti. Baymak gibi bir markadan bu denli olumsuz bir tecrübe edinmiş olmak hayal kırıklığına neden oldu.
Konuyla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Konu gerekirse mahkemeye bile taşınsın. Baymak yetkililerine önerim, müşterilerle iletişim kurabilen, üsluba ve saygıya dikkat eden personel tercih etmeleridir.

21 Temmuz 2024 14:06 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Yetkili Servisinden Yanıltıcı Teşhis Ve Haksız Ücret Talebi

İlhan
28 Nisan 15:11
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Servis Hatası Yüzünden Hayati Tehlike Yaşadım

Murat
02 Eylül 20:39
baymak-servis-hatasi-yuzunden-hayati-tehlike-yasadim-1.jpg
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
04 Ağustos 22:35
Engin sonucu yetersiz buldu

Teknosa Ve Baymak Arasında Müşteriyi Zor Durumda Bırakan Montaj Ücreti Çelişkisi

Engin
14 Mart 13:58