Baymak Su Sızma Sorunu

Baymak Su Sızma Sorunu
Selim
30 Mart 2024 00:58

Yaklaşık iki hafta önce Baymak markalı bir termosifon satın aldım. Ürün montaj edildiğinde alt rezistansından su sızdığını fark ettim. Servisi çağırdığımda, sorunun rezistans kaynaklı olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini belirttiler. Ancak parçayı değiştirmek için geldiklerinde, diğer arızalı bölgeyi söktüklerinde fabrikasyon hatası nedeniyle contanın hatalı ve ezilmiş olduğunu gördüler ve tekrar parça siparişi vereceklerini ifade ettiler. Bu durumda, sıfır bir ürün satın almışken fabrikasyon hatasıyla karşılaşıyorum. Ürünü daha kullanmamışken neden parça değişikliği yapılması gerektiğini anlamıyorum. Ben, ürünün tamamen yeni bir ürünle değiştirilmesini talep ediyorum. Hatalı ürünü neden kabul etmek zorunda olduğumu anlamakta güçlük çekiyorum ve ürünün tamamen yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum.

30 Mart 2024 10:00 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
02 Aralık 2023 17:07
"Hemen arayıp servis yönlendirildi, umarım yapılan işlem yeterli olur. Her şekilde yardımcı olacaklarını ilettiler kendilerine teşekkür ederim"
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Termosifon Tamirinde Fahiş Ücret Ve Cihaz İadesi Sorunu

Mesut
30 Nisan 16:17
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Devrim
13 Eylül 2023 18:41
Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Firdevs
04 Eylül 22:17