Baymak Soğuk Değil Sıcak Hava Üflüyor Sorun Çözülemiyor

25 Haziran 2024 12:52

Size yaşadığımız ilk Baymak klima satın aldıktan sonra olumsuzlukları dile getirmek zorundayım. Firma olarak ilk kez markanızla çalıştım. Klimayı aldığımız günden beri soğuk hava üflemiyor, soğutmuyor şikayetiyle defalarca şikayet ve arıza kaydı bıraktım. Gelen servis ekibinden memnun olmadığım için başka ekibin gelmesini talep ettim. Klima gazı eksildi denilip gaz basıp (ki bir önceki gelen ekip gaz seviyesinin normal olduğunu beyan etmişti) gittiler. Hava sıcaklığının arttığı geçen yaz döneminde tüm ekip arkadaşlarımız, yöneticim mağdur olduk. En son cihazı alıp sökün inceleriz fabrikaya götürürüz vs. denildi ve bu da lafta kaldı. Açıkçası yaşadığımız bu olumsuz durum neticesinde firmadan bu süreçte gelen tüm ekibin teknik raporlarını istedim, bununla ilgili hiçbir geri dönüş alamadım. Hal böyle olunca işi yasal yollar ile ilerletmek istedim. Yeni ürün alıyorsun sorununu çözen ekip yok, teknik raporlar tarafımıza verilmiyor. Şimdi yeni girdiğimiz yaz döneminde aynı sorunu yaşadığımızı ve teknik ekibi çağırdığımızda gelen aynı ekip ve artık tanış olduğumuz ekip bile gına etti. Sorun düzelmiyor diye. Gelen ekip bu sefer videoya aldı ve hava üfleme kısmında hiçbir hava gelmediğini sesli bir anlatım ile çekim yaptı. Geçen hafta Cuma günü tekrar arandığımda sorunun bir ihtimal borular ile ilgili olabileceğini, bu yüzden tüm alçıpanları kırılıp boruların incelenmesi gerektiğini ve alçıpan ile ilgili işlemlerinde külfetinin bize ait olduğunu söylediler. Tabii ki bunun bize mal edilmesini kabul etmedim. Çünkü işlemler yapıldığında henüz inşaatken daha alçı sıva vs. yokken ekibiniz gelip montaj yaptı. Şimdi borularımızda bir ihtimal sorun var deyip, verilecek inşaat hasarının bize mal edilmesi ne kadar etik. Bizler zaten 2 yaz dönemidir mağdur edilirken, bir de bu maliyetin bize kaba tabiriyle itelenmesi ne kadar ahlaki. O kadar çözülemeyen bir sorun haline geldiği için buraya yazdım. Sizden ricam lütfen bu durumun uzman ekiplerin el almasını ve sorunumuzun bu yaklaşan sıcaklıklarda verimli çalışabilmek adına şirketim ve tüm çalışma arkadaşlarım adına rica ediyorum.

25 Haziran 2024 12:43
baymak-soguk-degil-sicak-hava-ufluyor-sorun-cozulemiyor-4.jpg
baymak-soguk-degil-sicak-hava-ufluyor-sorun-cozulemiyor-3.jpg
baymak-soguk-degil-sicak-hava-ufluyor-sorun-cozulemiyor-1.jpg

Burada da kaç 6 haziranda almış olduktan sonra yaşadığım olumsuz sorun sebebiyle servis kayıtlarım mevcut. Çağrı merkezini aradığım kayıtları da ekleyebilmse keşke

25 Haziran 2024 13:30 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

25 Haziran 2024 14:06

Merhaba, 2. Yaz dönemine girdik faturada da yer aldığı üzere ürünü 05.062023 te alıp temmuz ayından ilk teknik servis sorunumuz yer alıyor, şu anda ofiste hava sorunu yüzünden çalışma arkadaşlarımızın yarısı evden çalışmak zorunda kalıyor. Yaşadığımız mağduriyeti daha nasıl açıklayabiliriz bilmiyorum. Bu sorun bizim işlerimizin de aksamasına sebebiyet veriyor. Konunun aciliyetini bildiriyor ve ivedilikle çözüm ıın dönüş bekliyoruz

Rojda
Rojda

Asla çözüm yok uğraşıyorlar ve her seferinde başka yalan söylüyorlar gazıydı borusuydu hep aynı ve çözüm yok aldın bittin paran çöp

Emrah
01 Ağustos 2023 13:53
Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Seyfettin
11 Temmuz 2023 11:09
E. Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

E. Sümeyye
26 Haziran 2024 19:09