Yasin sonuçtan çok memnun

Baymak Kombi Servisinin Sorunu

Baymak Kombi Servisinin Sorunu
02 Aralık 2023 18:07
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim”

Baymak servisine E01 hatası için kayıt oluşturdum. Şırnak-Cizre'de servisin telefonla ulaşarak sorunu sorup Baymak cihazımın barkod numarasını alarak 1 yıl geçtiği için bakım yapılması gerektiğini dile getirip 720 TL ücret talep etti. Cihazı görmeden sadece bakım yapmak için ücret talep etti. Gelip bakmalarını şu an için bakım değil arızamın giderilmesini söyledim. Gelip bakarız hiçbir şey yapmayıp 360 TL alırız diye söylendi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olmadılar sadece şikayette bulunabileceğimi söylediler ve sistemsel hatadan dolayı şikayet kaydı oluşturulmadı.

02 Aralık 2023 18:37 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

05 Aralık 2023 10:56

İlginiz için teşekkür ederim

Samed
Şikayeti Çözüldü

Merhaba bir haftadan fazladır bende E01 hatası alıyorum. Kendi kendine hata düzeldi ama şu an aynı şekilde tekrarlıyor. Çok garip bir şey ki tam da garanti bitmesine yakın oluyor.

Yasin

Servisten faydalanın mutlaka bir çok sebepten dolayı E01 hatası veriyor. 10 dakika içinde çözüldü benim işlemlerim

Baymak Marka Kombi Ve  Servisinden Şikayetçiyim.

Serkan
10 Ocak 2024 19:28
Baymak Marka Kombi Ve  Servisinden Şikayetçiyim.

Gülay
06 Şubat 2024 17:41
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Şofben Şikayet

Hülya