Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Şofben Şikayet

Baymak Kombi Şofben Şikayet
06 Mayıs 2024 14:39

Baymak kombi aldık ve birkaç ay dolmadan sürekli 01R hata kodu vermeye başladı. Destek için servisi aradık. Telefonla resetleme yöntemi önerildi; ancak denememize rağmen hata devam etti. Servis, kullanıcı hatası olması durumunda 450 TL ücret talep edeceğini belirtti. 03.05.2024 tarihinde kayıt oluşturduk ve 06.05.2024'te servis geldi. Resetleme işlemi yaptıktan sonra sorunun düzeldiğini ifade ettiler. Kullanıcı kaynaklı bir hata olmamasına rağmen bizden 450 TL ücret talep edildi. Servisi arayıp durumu bildirmeme rağmen 'evet, ücret alınır' yanıtı alındı. Ürünün garantisi devam ederken neden ek ödeme yapmak zorunda kaldığımızı anlayamıyoruz. Ayrıca, Baymak kombiyi aldığımıza pişman olduk. Aynı apartmanda oturan bir arkadaşımızla beraber, sadece bizim yaşadığımız bu sorun nedeniyle Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapmayı düşünüyoruz.

06 Mayıs 2024 14:44 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

08 Mayıs 2024 11:30

Henüz tarafıma bir dönüş sağlanmadı

08 Mayıs 2024 11:32

Ve kombi aynı hatayı veriyor sürekli her arıza için ödeme yapmamak için sevisi çağıramıyorum ayrıca bu ödemeyi yapmasam ne olur dediğim de size bir daha servis gelmez denildi ödemeyi yaptım yapılan ödeme iade istiyorum

08 Mayıs 2024 14:47

Bugün Baymak servisinden arayıp bana ücret iadesi yapamayacaklarını söylediler siz siz olun sakın servis çağırmayın Baymak almayın

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 18:27
Vasıf sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Pişmanlıktır. Tekirdağ Sönmez Teknik Pişmanlıktır.

Vasıf
19 Mart 2024 19:05

Aleyna
19 Ocak 2024 11:32
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
15 Nisan 2024 22:27
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
03 Şubat 2024 16:16