Baymak Klimanın Sessiz Mod Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

19 Aralık 2024 21:258.022

Baymak 9000 BTU uv klima aldım. Sıcak modda silence (sessiz) modu çalışmadığını gördüm. Yetkili servis geldi baktı. Yapacak bir şey yok dedi, genel merkezle görüşün dedi. Genel merkezden aradılar, ürünün sıcak modda sessiz özelliği yok, fonksiyonu böyle denildi. Kitapçıkta ve özelliklerinde böyle bir şey yazmadığını söyledim. Tercih sebebim de eski Baymak klimamın her modda sessiz çalışmasıydı. Aynı şeyleri tekrarlayıp durdular. Sorunum var ve çözmenizi istiyorum dedim. Bu konuda yardımcı olamayacağız, Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edebilirsiniz dediler. Biz raporluyuz diyor, kim okuyacak onu diyorum, raporlayıp kaydedeceğiz diyor. Sorun çözülecek mi diyorum hayır diyor. Zaten çözümü olsa kart değiştirelim ya da iç veya dış ünite değiştirelim diye öneri sunarlardı. Yanı neticede sessiz mod özelliği Baymak'IN yeni modellerinde sıcak modda çalışmıyor. Bunu biliyorlar, ama tabı Çin'den binlerce klima gelmiş geri gitmez değil mi ama. En iyisi tüketici rahatsız olsun. Gece rahat uyuyabilirsiniz. Tabi fan sesinden rahatsız olmazsanız. Yazıklar olsun Baymak.

20 Aralık 2024 08:05 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Aydın
22 Mayıs 2025 15:48

Baymaktan elegant serisi tamamen pişmanlıktır. Evinize Baymak klima sokmayın, alana da mani olun.

Yusuf
26 Mart 2025 19:36

Çok saçma bir durum böyle olduğunu bilseydim hayatta tercih etmezdim. Zaten çok pişman oldum aldığıma. Cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

Yusuf
4 Şubat 2025 20:46

Silence özelliği için bir çözüm bulabildiniz mi hocam. Bende aynı konudan şikayetçiyim. Silence özelliği var diye tercih ettik ama o özelliği kullanıyorum var mı böyle saçma bir şey.

Baymak Klima İle Gürültülü ve Konforsuz Deneyim

14 Ocak 2025 11:125.238

Baymak Elegant Plus 9000 uv modeli almak tamamen pişmanlık. Hiçbir şekilde klimada konfor yok, gürültüden başka bir şey ...

Baymak Klima İle Gürültülü ve Konforsuz Deneyim
1 Destek

Baymak Elagant Uv 12 BTU Klima

13 Nisan 2024 20:285.279

Gecen sene yazın Baymak 12000 BTU elegant Plus uv klima aldım. Bir sure sonra ısıtma modunda silence modu çalışmadı. Ser...

2 Destek2 Yorum

Murat
Baymak Klima Montajı Ve Klima Sorunu

Baymak KlimaMontajı Ve Klima Sorunu

Kader
Baymak Ses Problemi İç Ünitede Ses Var!

Baymak SesProblemi İç Ünitede Ses Var!

Hacı
Baymak Elegant Plus 12000 BTU Klima İç Üniteden Gelen Ses!

Baymak ElegantPlus 12000 BTU Klima İç Üniteden Gelen Ses!

Süleyman

Öne ÇıkanKonular