Baymak Klimanın Sessiz Mod Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

19 Aralık 2024 21:25

Baymak 9000 BTU uv klima aldım. Sıcak modda silence (sessiz) modu çalışmadığını gördüm. Yetkili servis geldi baktı. Yapacak bir şey yok dedi, genel merkezle görüşün dedi. Genel merkezden aradılar, ürünün sıcak modda sessiz özelliği yok, fonksiyonu böyle denildi. Kitapçıkta ve özelliklerinde böyle bir şey yazmadığını söyledim. Tercih sebebim de eski Baymak klimamın her modda sessiz çalışmasıydı. Aynı şeyleri tekrarlayıp durdular. Sorunum var ve çözmenizi istiyorum dedim. Bu konuda yardımcı olamayacağız, Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edebilirsiniz dediler. Biz raporluyuz diyor, kim okuyacak onu diyorum, raporlayıp kaydedeceğiz diyor. Sorun çözülecek mi diyorum hayır diyor. Zaten çözümü olsa kart değiştirelim ya da iç veya dış ünite değiştirelim diye öneri sunarlardı. Yanı neticede sessiz mod özelliği Baymak'IN yeni modellerinde sıcak modda çalışmıyor. Bunu biliyorlar, ama tabı Çin'den binlerce klima gelmiş geri gitmez değil mi ama. En iyisi tüketici rahatsız olsun. Gece rahat uyuyabilirsiniz. Tabi fan sesinden rahatsız olmazsanız. Yazıklar olsun Baymak.

20 Aralık 2024 08:05 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Aydın

Baymaktan elegant serisi tamamen pişmanlıktır. Evinize Baymak klima sokmayın, alana da mani olun.

Yusuf

Çok saçma bir durum böyle olduğunu bilseydim hayatta tercih etmezdim. Zaten çok pişman oldum aldığıma. Cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

Yusuf

Silence özelliği için bir çözüm bulabildiniz mi hocam. Bende aynı konudan şikayetçiyim. Silence özelliği var diye tercih ettik ama o özelliği kullanıyorum var mı böyle saçma bir şey.

Yaşar

Bu kış bende kullandım sıcak modda silence sessiz mod çalışmıyor normal olarak çalışıyor ama soğuk modda yaz boyu silence modunda sessiz ve güzel şekilde çalıştı

Baymak Klima İle Gürültülü ve Konforsuz Deneyim

Hakan
14 Ocak 11:12
Baymak Klima İle Gürültülü ve Konforsuz Deneyim

Baymak Elagant Uv 12 BTU Klima

Cihan
13 Nisan 2024 20:28
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Garanti Sürecinde Sorunlar Ve Yetersiz Hizmet

Şenol