Baymak Elegant Plus Uv Klimam Sürekli Çalışıyor

08 Ağustos 2024 14:03

Baymak elegant Plus uv 9000 BTU klima aldım ama klima sürekli çalışıyor. Hiç durmuyor oda sıcaklığı ifeel 26 dereceyi gösteriyor i, klimayı 30 dereceye getiriyorum yine durmuyor 32 de yapsam çalışıyor, servis devamlı çalışır özelliği bir diyor. İşyerinde kullandığımız klimalar 26-26 derecede devre yavaşlıyor, bir de sleep modu 1 saat sonra 1 derece artmıyor. Yetkili kişilerin ulaşmasını rica ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen

08 Ağustos 2024 14:15 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Pınar

Benzer durumu yaşıyorum bebekli odayı 28 yapıyorum hiç durmadığı için oda gece bir bakmışım yirmi derece ama hala çalışıyor

Çiğdem

Merhaba. Bir çözüme ulaştınız mı? Bizde de 18000 BTU'lüğü var, yeni aldık. Aynı sorunu yaşıyoruz. Ne yapmak gerekiyor bulamadık

Serkan

Merhaba, normal olduğunu söylediler, ben ara ara test ediyorum arada dış motor duruyor ya da devri düşüyor ama iç ünite üflüyor düşük devirde bu da normal

Tuncay sonuçtan çok memnun

Baymak Dış Ve İç Ünitede Rahatsız Edici Ses

Tuncay
07 Eylül 2023 02:41
"Müjgan hanıma çok teşekkür ederim şikayetimle ilgilenip Yardımcı olduğu için"
baymak-dis-ve-ic-unitede-rahatsiz-edici-ses-5.pdf
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klimada Sürekli Gaz Kaçağı Ve Çözüm Eksikliği

Nesrin