Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Ürün İadesinde Mağduriyet

07 Ekim 2024 16:01

Hepsiburada üzerinden Banyome satıcısından Grohe marka evye bataryası satın aldım. Ürün çok büyük olduğu ve evyeme uymadığı için iade etmek istedim. 1 hafta sonra, kendi orijinal paketinde çoğu ambalaj zaten hiç açılmadan geri gönderdim. Satıcı (Banyome) tarafından birkaç şüpheli çizik fotoğrafı konularak (Ürün ilk geldiğinde de yazıları silikti bu arada ama benim esas iade nedenim ürünün uymaması olduğu için bunun fotoğrafını çekmedim) iade talebim reddedildi. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Tamamen mağdur bırakıldım. Hem Banyome adlı satıcıyı hem Hepsiburada'yı kınıyorum.

07 Ekim 2024 17:02 (Şikayetten 1 saat sonra)
10 Ekim 2024 22:34

Verdiğiniz cevaptaki tutarsızlıkları paylaşmak istiyorum: 1- Ürünü geri iade etme nedenim evyeme uygun olmamasıydı. Üründe çizik bulunsa o nedenle iade ettiğimi söylerdim. Belli ki ürün bizden sonra çizilmiş kargoda veyahut da başka bir şekilde. Ben ürünü gönderdiğiniz orijinal kutunun içerisine koyarak kargo ile tekrar size gönderdim bu durumda meydana gelen hasar olduysa bizden sonra olduğu için bu konuda bir sorumluluk kabul etmiyorum. Hiçbir müşterinizin paketi hiç yırtmadan açmasını ve orijinal fabrika çıkışı şeklinde ürünü tekrar paketlemesini bekleyemezsiniz. 2- Sizin firmanızı lekelemenin bana hiçbir faydası olmadığı için bu suçlamanızın da bir anlamı yok. 3- firmanızın değerini arttıracak şey müşterilerinizin haklı taleplerini karşılamak ve kargo ile ilgili hasar sorunları yaşanıyorsa onları düzeltmektir, müşterilerinizi suçlamanın size bir katkısı olmayacaktır.

10 Ekim 2024 23:47

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Banyome Ve Üretici Hansgrohe Şikayeti

Gökhan
14 Aralık 2024 18:26
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 20:26

Renk Banyo Satın Aldığım Eviyeyi Göndermediler

15 Ocak 2025 13:21
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 10:34
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
13 Ocak 2025 00:17