Selvi sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 10:41

Bambi Yatak Aliağa bayisinden kapok yatak aldık ve yatakta paket yaylarında üretim hatası olduğunu fark ettik; üst kısımlarda çökme ve boşluklar vardı. Teknik servis geldiğinde, hiç kullanılmamış olan ürünün değiştirilmesini istememize rağmen, bunu kabul etmediler ve başka birilerinin kullanmış olduğu yatağı geçici bir süreliğine kullanmamız gerektiğini söylediler. Ürünü satın alana kadar her şey çok güzeldi; ancak satın aldıktan sonra çözüm odaklı bir yaklaşım göremiyoruz. Başkasının kullandığı ve kirli olduğunu düşündüğümüz bir yatağı kullanmamızı bekliyorlar. Ben bu ürünü istemiyorum ve iade talebim de kabul edilmiyor. Bu akşam Bambi'nin kapısına ürünü bırakacağım ve durumu her yerde paylaşacağım. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

10 Mayıs 2024 10:54 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

10 Mayıs 2024 14:50

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

10 Mayıs 2024 17:26

Bambi arayıp kesinlikle iade kabul etmediklerini söylüyorlar çözüm önerisine bakın arkadaşlar sakın almayın

10 Mayıs 2024 17:28

Kendi ürettikleri malın arkasında değiller üretim hatası hiç kullanılmamış ürünü almıyorlar

10 Mayıs 2024 17:29

Ürünü götürüp mağazaya bırakacağım ne yaparsalar yapsınlar ilk ve son oldu çok büyük pişmanlık

14 Mayıs 2024 14:56
Bambi Yatak Sıfır Ürünü İade Almıyor Üretim Hatası

Bambi yatak iade değişim yapmıyor! Hatalı bozuk ürünü teslim edip iade ve değişim yapmayan bir kurumsal gibi duran bir firma dikkat lütfen arayan soran yok bozuk ürünü tamir edeceklermiş sıfır aldık diye düşünmüştük gerçekten hayal kırıklığı Bambi diye oradan almıştık!

15 Mayıs 2024 09:09
Bambi Yatak Sıfır Ürünü İade Almıyor Üretim Hatası

Bambi yatak Ürünü hatalı teslim ettiler üstelik iade almıyor. Yayları çıkmış saçma sapan bir yatak geldi 10 gündür iade için uğraşıyoruz aramıyorlar gelmiyorlar Aliağa Bambi şube ve genel müdürlük tamamen alakasız konuşuyorlar paranız çöp olmasın lütfen.

15 Mayıs 2024 09:16

Bambi

14 Mayıs 2024 14:21

Şeyma
04 Aralık 2023 10:34
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
17 Aralık 2024 18:25