Seyfullah sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 21:04

Bambi marka yatak aldım ve bugün kurulumu gerçekleştirildi. Ancak ön iki ayak ahşap arka 2 ayak plastik geldi. Yani mağazanın en iyi yatağını (reform Therapy) alıp bu duruma şaşkınım. Verdiğimiz ücrete karşılık böyle bir durumla satıştan sonra karşılaşmam beni üzdü. 2 ayak fiyatı ne kadar ki bu kadar kaliteli bir yatağı değersiz hissettirdiniz?

15 Mayıs 2024 09:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

22 Mayıs 2024 18:55

Sorunun çözümü için değil de sikayetvar dan şikayeti kaldırmam için aranıyorum. Gerçekten üzücü yardımcı olmak yerine ya da gerekli yerlere bu mağduriyetin iletilmesi yerine bu şekilde geri dönüş yapıyorlar. Bambi den yatak almadan önce yatağınızın ayaklarına bakmanızı istiyorlar. Keşke satış danışmanı bu şikayetler sebebiyle bile olsa farklı olduğuna dair bize bilgi vermiş olsaydı sonradan görüp şaşırmazdık. Ben parayla tahta ayak alıp taksam ürün garanti dışına çıkıyormuş. Gerçekten satış sonrası hizmet yönünden müşteri hizmetlerinden memnun değilim. Alışveriş yaparken dikkat edelim. Çünkü ben artık ürün almayacağım. Tavsiye de etmiyorum.

22 Mayıs 2025 14:12
İki Ayda Bozulan Yatak İçin Değişim Ya Da İade Talebim Reddedildi
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 12:19
Bambi Yatak Magnasand Yatak Ayak Problemi
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 01:15

18 Nisan 2024 23:07
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 11:41
Bambi Yataktan Yatak Aldığımız İçin Aşırı Pişman Olduk